luni, 30 august 2010

Suparari

In ultima perioada am intilnit multi oameni suparati pe tinarul deputat portocaliu Alin Trasculescu, si presedinte de organizatie judeteana. Din medii diverse si cu motive asemenea. Ba ca nu raspunde la telefon, ba ca e neserios, ba ca nu respecta niste intelegeri, ba ca vrea, ba ca nu vrea, ba ca face, ba ca nu face...
Cele mai mari suparari se gasesc in curtea Directiei Sanitar Veterinare. Primul suparat e fostul director, nea Ionel Duta, care asteapta de vreun an sa fie repus in functie, conform unei hotariri judecatoresti. Si e omul atit de suparat incit face reclamatii peste tot si-si aminteste cu ciuda de abatorul Dollar Prod (cum a fost, cum s-a facut, cum s-a aranjat, cum s-a avizat etc.). Pe linga nea Ionel, suparati sunt aproape toti medicii veterinari din judet din cauza madamei portocalii pe care a instalat-o Trasculescu la conducerea DSV. Tensiunile din aceasta institutie au ajuns la o cota foarte inalta si se pare ca nu se mai poate ajunge la niciun compromis. Suparati pe deputatul pedelist mai sunt si citiva medici care au avut "privilegiul" sa lucreze la abatorul buclucas, mai ales ca e unul acolo - Nitu - care taie si spinzura.
Tare suparat e si Iordache Bostan, demis DIN NOU saptamina trecuta din fruntea Inspectoratului Scolar. Nici colegul sau de partid Vasile Apostu Croitoru nu e prea vesel, dupa ce nu i s-a putut asigura sefia Directiei de Statistica. Nici seful de la OPC Dumitru Dila nu prea e in apele lui, din cauza ca ba il sprijina, ba nu-l mai sprijina. De asemenea, pe colegul de camera al lui Flutur l-a apucat o lehamite, de-i vine sa se lase. Adica sa nu mai rivneasca la niciun post de conducere. A avut doua - la Directia Silvica si la ITRSV - si nu a facut prea multi purici pe-acolo. E vorba de Laurentiu Dumitrache.
Ce sa mai spunem de primarii PDL? Dupa ce ca sunt foarte putini - vreo 9, oficial - nici astia nu-s satisfacuti. De exemplu, edilul din Soveja are o mare durere: celebrul butoias taietor de paduri fara numar - Marcel Cosor - face mari presiuni sa puna mina pe niste suprafete considerabile de paduri din Soveja. Lucreaza chiar cu Casa de Avocatura a lui Valeriu Stoica. Iar presedintele PDL nu poate ramine insensibil. Insa primarul nu vrea sa cedeze. Iar cei de pe la PNL si PSD, momiti cu tot felul de promisiuni, sunt si mai catraniti.
Nici consilierii locali si judeteni nu se declara multumiti si fericiti de seful lor de partid. Dar nu prea miriie. Ca-si pierd functia de consilier.
Despre membrii simpli de partid... sa fie sanatosi! Ei chiar nu-si dau seama cit are de munca seful lor? Ce vor atita bagare in seama?
Mai sunt si alegatorii din Colegiul 5 Marasesti. Mai vedem la alegerile urmatoare. Acum sunt alte treburi arzatoare.
A, cica si ceilalti vrinceni par cam suparati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu