marți, 24 august 2010

Si ei sunt ai nostri

* Se pare ca sindicalistul sef de la vama - focsaneanul Vasile Marica - s-a mutat pe la televiziunile de stiri. De vreo 4 zile apare non stop la televiziunile independente si echidistante ale mogulilor, plingind de mila oamenilor si infierind guvernul cu minie proletara. Doar asta e si ocupatia lui de baza. Ca altceva, in interesul sindicalistilor, nu prea am vazut. E adevarat, si cei 7 ani de acasa il cam ocolesc. A fost omul in concediu, pe banii adunati de la sindicalistii bugetari, iar acum a revenit in forta pe micul ecran. L-o fi ajutat si unchiul Marica, de la secu? Sau prietenul Mihai Iacob, de la Curentul, impreuna cu care a tocat ceva bani din conturile sindicatului pe care il patroneaza? La mai mare! Cum am mai scris, fraierii sufera iar smecherii profita!
* E o don'soara rosie prin Consiliul Local Focsani, la al doilea mandat, care se crede scula de bascula, desi nu face nici cit o roaba ruginita. In mandatul trecut s-a remarcat prin tacere si prin rezolvarea citorva mismasuri personale (exemplu: niste garaje prin cartierul sud). In mandatul actual, la fel. Insa e om de baza de-al lui Marean, ca altfel nici nu pupa ea vreodata vreo demnitate publica. Mamaaaa, ce mai campanie agresiva duce prin zona sa, mai ales in Scoala Nr.8 din Focsani, unde activeaza ca administrator! Atit ii trebuie unui cadru didactic din scoala respectiva sa nu fie de acord cu politica rosie a lui Marean sau, Doamne fereste, sa zica vreo opinie negativa! Foc si para se face don'soara Tudorita! De ce blesteme are parte! Si, fiind, duduia consilier extrem de luptacioasa si fidela sefului, ea a primit, bineinteles, tot felul de sporuri si gradatii de merit. Merita, nu? Acum pleaca in vacanta in strainatate citeva zile si se intoarce cu forte proaspete, doar incepe anul scolar. Si propaganda nu trebuie sa inceteze. Tudorita noastra mai are un singur dor: sa o numeasca Marean, prin intermediul primarului Didi, director la un liceu din Focsani!!! Aoleu, maica!
* In sedinta de ieri de la DSV Vrancea s-a incercat sa se puna batista pe tambal. N-a mai venit nimeni de la partid, sa o ajute pe madam Amaricai. O fi semn rau? Pare liniste. O fi linistea dinaintea furtunii (= schimbarea din functie a madamei)?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu