luni, 19 iulie 2010

De pe malul Milcovului

* Reducerile de personal din institutiile publice vrincene nu par de speriat. Poate cu exceptia citorva primarii (precum cea din Adjud) si a 2-3 institutii deconcentrate. In schimb, pare surprinzator faptul ca valul concedierilor ocoleste Consiliul Judetean si Primaria Focsani. Ba chiar e mare deficit de personal in cele doua mosii rosii! Sa traiasca domnu' Blaga si amicul Marian, ca mari pisicheri mai sunt!
* Va amintiti, poate, de un incendiu de acum vreo 5 luni in urma caruia terasa si o parte din acoperisul restaurantului Romantic au fost distruse. Situatia a fost remediata repede de catre patronatul firmei respective. Unii isi puneau, atunci, intrebari legitime cu privire la modul in care s-a ridicat acel restaurant (mai bine zis 4 intr-o singura cladire), despre autorizatii si avize de la Pompieri, DSV, Primarie si alte institutii, despre lipsa parcarii necesare unui astfel de stabiliment etc. Acum sunt tot mai putini care vorbesc despre asemenea lucruri. Si nu s-a schimbat nimic in sensul respectiv.
* De ceva vreme, Oprisan sta la cutie. A mai intervenit telefonic la cite o emisiune tv, insa a cam incasat-o de fiecare data de la moderatori si ceilalti invitati. De, nu-i ca pe malul Milcovului! Poate ca a realizat ca fiecare pasare pe limba ei piere?
* Saptamina trecuta, isteria tv anti-Basescu a fost inlocuita cu isteria mortii-vietii-sinuciderii-cintecelor-sotilor-copilului-succesului-uitarii-fanilor-pesticidelor-familiei Madalinei Manole. Televiziunile si tabloidele au tinut-o intr-o veselie (macabra) cu subiectul ''Madalina''. Nu mai intru in detalii. O singura jurnalista a iesit din acest tipar si a incercat sa-si faca doar meseria, cu echilibru si decenta in astfel de momente. Bravo Simona Gherghe - Antena 1! Gasiti pe blogul ei explicatiile.
* De vreo doi ani si jumatate, Varujan Vosganian declara in cadru oficial ca Basescu l-a lucrat atunci cind a fost nominalizat pentru postul de comisar european. A reluat subiectul de curind in fata unora care il ascultau cu gura cascata, undeva prin tara (multi cascau de plictiseala). In schimb, atunci cind vorbeste degajat, la un pahar de cico si o cafea cu caimac, Vosganian emite alta asertiune, crezind ca nimeni nu-l inregistreaza. Spune raspicat la aceste reuniuni ca Adrian Severin si liderii grupului Partidului Socialist European din Parlamentul European i-au pus talpi serioase in calea visului sau de comisar UE. Vorba aia - adevarul e dincolo de noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu