luni, 31 mai 2010

Chestii peneliste

* Unii penelisti au avut emotii la conferinta judeteana de simbata. Nu inteleg de ce. Crin Antonescu a venit special sa-l sustina pe "prietenul" Nini, delegatii fusesera alesi cum trebuie, Dragos Mircea nu fusese lasat sa candideze etc. Asa ca n-am inteles de unde emotiile lui Nini sau ale altor apropiati. E adevarat, n-a luat peste 90 la suta din voturi, asa cum visa, ci vreo 75 la suta. Iar Biroul Politic Teritorial cuprinde si citiva penelisti care nu prea agreeaza politica lui Sapunaru (Radu Ignat, Marian Georgescu, Iordache Bostan, Mihai Copaci). Dar prea putini.
* Citeva zeci de participanti la conferinta judeteana a PNL Vrancea s-au simtit rau dupa ce au mincat din produsele aduse de colegii lor de partid. Cica de la cas. Altii zic ca le-a picat greu realegerea lui Sapunaru.
* Catalin Popescu a adus multe flori pe scena Casei de Cultura, acolo unde s-a desfasurat adunarea liberalilor. Nu stim cit a luat pe ora pentru inchirierea ghivecelor. Oricum, Popescu s-a suparat ca nu a iesit vicepresedinte si nici nu a venit la masa de dupa. Mare noroc pe el! Va dati seama ce s-ar fi intimplat daca dadea cufureala peste el?
* A trecut conferinta judeteana. Consilierii PNL vor vota linistiti proiectele PSD&Oprisan&Bacinschi, atit in CJV cit si in CLF. Iar Postelnicu poate fi acum sanctionat fara probleme (chiar exclus).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu