marți, 18 mai 2010

Legea nu-i la fel pentru toti

Distractiva ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Focsani de marti, 25 mai. Proiectul cu nr. 23 prevede "aprobarea vinzarii fara licitatie publica a terenului in suprafata de 70,12 mp de pe Str. Alexandru Vlahuta Nr. 18 din Focsani, ce apartine domeniului privat al municipiului Focsani, domnului Marian Oprisan." Proiectul de hotarire cu nr.24 prevede "aprobarea vinzarii fara licitatie publica a terenului in suprafata de 80,75 mp de pe Str. Alexandru Vlahuta Nr.18 din Focsani, ce apartine domeniului privat al municipiului Focsani, domnului Marian Oprisan."
Ce scriam saptamina trecuta pe blog? Ca se lucreaza intens la extinderea a 3 apartamente de la parterul blocului nr.18 de pe Str. Alexandru Vlahuta, dintre care 2 figureaza in proprietatea lui Marian Oprisan! Adica omul a inceput lucrarile de mai mult timp, fara sa astepte aprobarea LEGALA din partea Consiliului Local Focsani! Ca oricum e sigur ca i se voteaza tot ce "vrea" muschii lui (si) in Consiliul Local! Trebuie sa va amintesc si faptul ca, luna trecuta, consilierii locali au respins acelasi gen de proiect de hotarire ce prevedea vinzarea unei suprafete de sub 90 mp firmei familiei fostului prefect Dragos Mircea, aflat in conflict cu alianta Sapunaru-Oprisan.
Alte comentarii le faceti voi...

PS - ce i s-ar fi intimplat unui om obisnuit care se apuca sa-si extinda apartamentul de la parter fara sa primeasca aprobare din partea Consiliului Local? Cine i-a dat lui Oprisan aviz de urbanism, constructie etc, fara sa existe o hotarire de Consiliu Local prin care sa se aprobe extinderea/ concesiunea/ vinzarea suprafetelor respective de teren ce apartin, inca, municipiului Focsani? Ce amenzi/ masuri se iau in astfel de cazuri de incalcare a legii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu