sâmbătă, 15 mai 2010

De weekend

* Nini Sapunaru spune ca nu mai are bani si traieste doar din salariul de parlamentar! Nu stim ce sa facem, sa plingem sau sa ridem? Unde sint relatiile, proiectarile, contractele aprobate de Oprisan s.a.? Se contabilizeaza in alta parte?
* Criza si "indicatiile" de la centru par a fi linistit apele in PDL Vrancea. Trasculescu va fi presedinte, Placinta si Parcalabescu vor fi, probabil, prim-vicepresedinti, iar pentru celelalte functii de conducere competitia interna va fi ponderata.
* Manole Merchea se arata deranjat de intrebarile ziaristilor cu privire la suma de peste 700 de milioane de lei vechi, bani incasati ca salarii compensatorii pentru ca s-a cerut disponibilizat de la ADS. Si ca el mai sint peste 100 de astfel de ex-bugetari norocosi. Au primit repede salariile compensatorii, nu ca alte sute de mii de bugetari care asteapta citiva ani sa primeasca de la stat sporurile legale, in valoare mult mai mica - intre citeva milioane si citeva zeci de milioane de lei vechi.
* Nu stiu ce fac angajatii de la Agentia de Plati si Interventii in Agricultura de incaseaza de la bugetul statului venituri lunare cuprinse intre 4.000 si 7.000 de lei. Proiecte europene putine, tarani plimbati si aminati cu lunile atunci cind au de primit subventiile, sprijin pe ochi frumosi si pe interese personale, aranjamente etc. Plus ca cei mai multi au ajuns salariati la APIA pe criterii politice.
* Cica primarita blonda de la Slobozia Ciorasti demisioneaza de la sefia Asociatiei Comunelor Vrancea. Timp de un an n-a facut mai nimic in aceasta functie, in afara aranjamentelor personale, desigur. Ba a si bagat zizanie intre primarii din judet (doar face parte dintr-o familie foarte evlavioasa!). Va reveni liberalul Zamfirescu in functie? Daca-si da acordul Oprisan, bineinteles.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu