miercuri, 23 iunie 2010

Rapid, dupa 3 saptamini

* Dupa Romeo Postelnicu, la excluderea din PNL Vrancea ar mai putea urma un consilier local care le cam sta in git penelistilor avizi de a pupa poala lui Oprisan. Cica asta e interesul PNL!?! Sa stea in umbra PSD!!!? Ca le mai pica vreun oscior din degetele rosii si unsuroase de atitea fonduri publice linse in ultimii 20 de ani. Sa le fie de bine! Daca asta e linia PNL, trasata de Cimpeanu in 1992, continuata partial de Stoica, Quintus si Tariceanu si desavirsita de Crin...
* S-au aruncat imediat zvonuri pe piata cum ca Postelnicu e in negocieri cu PDL pentru a fi numit prefect. Sincer, ar fi un pas inainte pentru ceea ce ar trebui sa reprezinte Institutia Prefectului in Vrancea. Iar daca s-ar forma o echipa Postelnicu - Dragos Mircea la conducerea Prefecturii, atunci am mai putea respira si alt aer prin judet, in afara celui rosu oprisanesc. Dar ce te faci cu nea Vasile? Cum care Vasile? Blaga, bineinteles! Ca el e iubitor de Oprisan si n-ar putea sa-si dea girul ca Prefectura Vrancea sa incapa pe miinile unora care nu-i impartasesc sentimentele!
* La Politie se asteapta niste schimbari. Noul sef, Popescu, e foarte tacut. Pare ca a adoptat tactica lui Sandel Doaga. Si afinitatile par a fi aceleasi cu ale fostului sau sef. Prin urmare, eventualele schimbari vor fi doar de forma, fara sa-l deranjeze pe seful PSD si sa le ofere pedelistilor, in acelasi timp, impresia ca ei ar fi la putere si prin Vrancea.
* Partidul generalilor, adica acel UNPR, nu iese cu nimic in evidenta prin judet. Cica se organizeaza. Si asteapta negocieri cu PDL. Poate prind si ei ceva. Mai spre toamna, nu se stie cind. Plus ca au un coordonator de la centru, si anume un deputat de Galati, care le cam pune bete in roate si-si negociaza doar propriile interese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu