joi, 13 mai 2010

In trecere

* A aparut si tatuca Ilici cu pareri pe blogul sau despre criza din Romania. A atacat, normal, guvernul si pe Basescu. Dar a uitat sa se atace pe el insusi, pe Nastase, pe Dan Ioan Popescu, pe Vacaroiu, pe Oprisan, pe Mazare si pe toti fostii comunisti si securisti care si-au impartit Romania in prima parte a anilor `90 cu binecuvintarea sa. A uitat de mitingurile "spontane" ale muncitorilor si minerilor cu urlete de "Nu ne vindem tara", "Noi muncim, nu gindim", "Moarte intelectualilor" si altele asemenea. A uitat ca s-a opus privatizarii unor intreprinderi importante de stat la inceputul anilor `90 si care, apoi, au ajuns falimentare. Volvo venise sa cumpere ROMAN Brasov iar Landini se aratase interesata de TRACTORUL Brasov (sint doar 2 din multele exemple). A uitat sa spuna cum a dat unda verde la capusarea pe miliarde de dolari a altor combinate importante ale statului, aduse apoi la sapa de lemn. Dau numai exemplul SIDEX Galati. Sau poate ca la 80 de ani tatucul kaghebist are mari scapari de memorie.
* Incepe sa se contureze schema viitoarei conduceri a IPJ Vrancea. Oprisan si Blaga par a se fi inteles pe varianta de compromis cu Ionel Popescu drept inspector sef. Pedelistii vrinceni spera ca macar adjunctii sa nu fie fani PSD (precum Norocea, Braileanu si Rusu). Poate ca adjuncti ca Manolache, Badiu sau Bogdan ar echilibra situatia. Cum va ramine, apoi, cu sefii de servicii din politia vrinceana care dau raportul zilnic la Oprisan, precum Viorel Gheorghe de la Circulatie si Marian Harap de la Investigarea Fraudelor?
* Foarte discret primarul Didi in ultima vreme. Stim ca e plictisit de primarie, dar nici chiar asa! Gropi, ciini vagabonzi, praf, mizerie, trafic aglomerat, smenuri in Piata Moldovei, ENET in faliment si multe altele. Mai bine la pescuit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu