joi, 19 iulie 2012

Nimic despre referendum

* Presiune continuă pe zona Tulnici, cu ţintă clară Obştea Tulnici. Marean atacă pe toate fronturile - Ministerul Mediului, Garda Financiară, Poliţia - în speranţa că vor ceda măcar câţiva dintre conducătorii Obştii. Activitatea Obştii şi a Ocolului Silvic Privat Tulnici este blocată de mult timp din cauza controalelor în valuri şi a intervenţiilor în justiţie. Din tot acest scandal au de suferit micii proprietari de păduri (majoritatea covârşitoare a obştenilor), care supravieţuiesc de pe urma valorificării câtorva metri steri de lemn din proprietăţile lor. Proprietăţi la care nu au acces!!! Nu au acces pentru că nu vrea cel mai cel ... al Vrancei! Dacă îşi vor da pădurile pe mâna oamenilor lui Marean, atunci ar mai putea vedea şi ei vreun metru de lemne. Nu prea mult, că foamea roşie e mare!
* Între timp, miliţienii mioritici bat pasul pe loc în privinţa incendierii celor două capuri tractor din noaptea de 6/7 iunie, din Tulnici. Se tot cercetează, se analizează ... poate până se va plictisi lumea şi va uita de caz. Nu cred că ''organele'' noastre au interes să descopere şi să pedepsească vinovaţii!
* Observăm că peneliştii vrânceni sunt din ce în ce mai masochişti! Autointitulaţii urmaşi ai Brătienilor suportă orice umilinţă şi şut în fund din partea lui Oprişan. Campion la masochism este, bineînţeles, Săpunaru. Şi facturile anuale şi altele sunt de multe miliarde pe an, e adevărat ...
* Că tot am amintit de Săpunaru - e supărat rău de tot, cam ca văcarul pe sat, pe jurnaliştii care nu s-au aliniat acţiunilor de subjugare a PNL de către PSD. Ăştia nu înţeleg, dom'le, cât bine fac ţării şi judeţului interesele sale personale, politice şi financiare!
* Aflarăm că al nostru Oprişan ar fi pus botu' la don'şoarele care prestează pe bani grei din reţeaua Marta. Se vede treaba că, chiar dacă ai lovele (adunate cu ''sudoarea'' unor semnături), nu mai eşti sigur de nimic pe lumea asta! Nici măcar pe un fu..i!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu