vineri, 23 aprilie 2010

Scurte

Nu mai aparuse de ceva zile un articol despre ce mai face, ce mai zice, ce mai crede, ce mai... ce Oprisan in monitorul sau. Azi a aparut un material despre dorinta autointitulatului presedinte al Vrancei de a se modifica legea care reglementeaza Institutia Prefectului. O obsesie a sa de circa 5 ani, pe care o abandonase anul trecut, odata cu instalarea pupilei sale Raluca in primul fotoliu de la Prefectura. Bine, demersul si argumentatia in acest sens ii apartin presedintelui PSD Victor Ponta. Dar Oprisan le trece in dosarul sau de "initiative". Se pare ca s-a lucrat intens la articolul respectiv din moment ce Oprisan a petrecut citeva ore, joi spre seara, in birourile monitorului de pe Str. Bucegi, bolidul pe care il conduce el (dar nu-i al lui!?) - Mercedes GL 500 cu nr. B 74 TAF - odihnindu-se linga cel al directoarei Corina.

Liberalii n-ar vrea sa voteze marti, in sedinta Consiliului Local Focsani, un proiect ce vizeaza vinzarea unui teren minuscul (sub 90 de metri patrati) catre firma familiei fostului prefect si coleg de-al lor (poate viitor presedinte!) Dragos Mircea. Cica Dragos a fluierat in biserica iar penelistii focsaneni, iubitori de trandafiri, n-ar vrea sa-l supere pe seful (inca) Nini si pe colaboratorul acestuia Marean.

Astazi, prefectul Nelu a intirziat 10 minute la expozitia de tehnica militara organizata in parcarea din sudul Focsaniului. L-au asteptat ofiterii, militarii, primarul Didi cu viceprimarii, copii, invitati si alti privitori. O fi vrind sa preia din obiceiurile lui Oprisan? Asteptam sa-l vedem pe Nelu, la o vinatoare de iepuri, iarna, cum sta in masina incalzita si se face ca citeste ziarul iar fraierii de sefi de institutii, afaceristi si alti indivizi din asa-zisa lume buna (iiihh!) stau drepti in ger si-l asteapta sa-si coboare dosul din masina si sa dea startul petrecerii. E doar un vis, nu? Sau cosmar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu