luni, 26 aprilie 2010

Intrebari de luni

* Marti are loc sedinta ordinara pe luna aprilie a Consiliului Local Focsani. Cum vor proceda cei 4 consilieri PNL? Vor vota proiectul de hotarire ce vizeaza vinzarea unei suprafete de 82 de m.p. de teren din domeniul privat al municipiului nostru catre firma familiei lui Dragos Mircea, posibil contracandidat al lui Sapunaru la sefia PNL Vrancea? Ce-or fi stabilit Nini si Marean la intilnirea de saptamina trecuta?
* Miercuri se va desfasura o sedinta a Consiliului Judetean Vrancea (astea-s mai rare, depind de cheful lui Oprisan). pe ordinea de zi figureaza si modificarea componentei ATOP. Se va numara si vreun penelist de-al lui Sapunaru printre membrii acestei institutii de mincat bani publici de pomana?
* 1 Mai. Se apropie. Cind incep actiunile de cirpire a asfaltului, de curatire a Cringului Petresti, de reparare a tot ceea ce inseamna utilitati etc. din banii nostri, spre satisfacerea activistilor celor 3 trandafiri?
* Cica pe 1 mai se oficializeaza existenta partidului independentilor lui Gabriel Oprea. Care vor fi delegatii din Vrancea? I-a organizat bine tata Mustea? Mai intervine si Oprisan pe ici, pe colo, prin partile esentiale?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu