luni, 15 martie 2010

Traseistii unora sint mai buni decit ai altora

Crin Antonescu si Victor Ponta au infierat si astazi, cu minie proletara, traseismul politic. Bineinteles, traseismul care le afecteaza in mod direct partidele proprii. Ca parlamentarii care i-au parasit in ultimul an nu au valoare, coloana vertebrala, nu sint seriosi, onesti, ca au tradat electoratul si principiile, bla, bla, bla! Numai cei care si-au parasit partidele si s-au inscris, pina anul trecut, in PSD si PNL sint buni. Si, ca sa nu scriu prea multe nume, dau doar citeva exemple de traseisti vrinceni buni in opinia penelistilor si a pesedistilor.
PNL: consilierii judeteni Catalin Popescu, Fevronia Stoica si Nicu Mazere, consilierii municipali Doina Fodoreanu si Romeo Postelnicu, primarii din Vizantea-Livezile, Jaristea, Mera, Andreiasu de Jos, Brosteni, Chiojdeni, Jitia.
PSD: consilierii judeteni Constantin Guguianu, Gabriel Nedelcu si Gabriel Necula, consilierii municipali Liviu Oloeriu si George Mardare, primarii din Adjud, Panciu, Bordesti, Cotesti, Racoasa, Pufesti, Obrejita, Gologanu, Timboiesti, Ruginesti.
Si ar mai fi. Nu-i infieram si pe astia?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu