luni, 22 martie 2010

Noi ne facem ca luptam, voi chiar sa ne credeti!

Au aparut in presa citeva din modificarile ce vor fi aduse la statutul PDL. Acestea se refera doar la structura de conducere de la nivel central. Despre organizatiile judetene nu se spune nimic. Pe surse se aude ca noul statut va contine unele prevederi cu dedicatie pentru liderii judeteni. De exemplu, presedintii de organizatii judetene vor fi obligati sa candideze in 2012 la functia de presedinte de Consiliu Judetean. Cum ar veni, Alin Trasculescu ar trebui sa lupte sa-i ia locul lui Marian Oprisan. Buna gluma, nu? Va avea Trasculescu singe in instalatii sa-l atace la baioneta pe Oprisan si nu cum face acum, doar de ochii lumii? Il va lasa si chiar ajuta Blaga? Sau se va intimpla vreo minune si se vor impaca Trasculescu, Parcalabescu si Sorina Placinta si vor actiona impreuna sa-l dea jos pe Oprisan din fruntea CJV? E doar un exercitiu de imaginatie...
In plus, raspindacii dau ca sigur un blat PDL-Oprisan facut recent in Vrancea. In presa locala s-a scris despre un adevarat razboi intre PDL si prefectul Nelu pe de o parte si PSD de cealalta parte. Cu privire la modul in care CJV a distribuit fondurile publice pe localitati, la contestatia consilierilor PDL si la avizul de nelegalitate dat de Prefectura Vrancea respectivei hotariri de CJV. Cica totul a fost o mascarada menita sa demonstreze, chipurile, ca liderii PDL Vrancea si prefectul Nelu se afla in "razboi total" cu Oprisan. Sa vada vrincenii ca Trasculescu si Nelu de la Prefectura sunt anti-Oprisan. Manipularea cu contestarea fusese bine regizata. Cine mai pune botul?

Un comentariu:

  1. gata, NOUL Partid Stat s-a reformat : BOCanila a scos cratima din PDminusL ! parca au uitat ceva, trandahiru', bata-l vina !
    probabil si trandahiru' asta are un rost, sa fie acolo, "in caz ca", cumva "la o adica" poate ii apuca dorul de Internationala Socialista dupa ce vor face franjuri PSD-ul !
    oricum se rezolva, dupa ce ajunge Traian Boc Presedintele Romaniei si Emil Basescu Premier!

    RăspundețiȘtergere