luni, 22 martie 2010

La Politie e tot tacere

Se apropie sfirsitul lunii martie iar la IPJ Vrancea situatia ramine provizorie si confuza. Asa cum anticipam. Adjunctii Norocea si Pavaloiu conduc institutia in virtutea inertiei, asteptind demiterea. Seful portocaliilor vrinceni se plimba peste tot cu politistul-fotbalist Gabi Stefanescu, prezentindu-l ca pe noul inspector sef. Desi stie ca buldogul Blaga i-a dat cu flit pe motiv ca fotbalistul - pardon, politistul respectiv - n-a condus niciodata pe nimeni. Iar alti potentiali (macar) adjuncti misuna prin jurul lor: Badiu, Manolache, Marin, Avasiloaie s.a. Pe ici pe colo se mai aduce in discutie numele lui Virgil Cristian. Doar asa, la misto. Se stie ca Oprisan are alergie numai cind aude numele asta. Prin urmare, Cristian iese din schema.
In plus, se pare ca PDL si prefectul Nelu sunt multumiti de modul in care Norocea raspunde la apelurile lor. E destul de ascultator. Simte ca trece un tren pe linga el si ar putea sa prinda ultimul vagon. Mai ales ca raspunde pozitiv si la apelurile lui Oprisan. Iar acest lucru ar putea conta in fata lui Vasile Blaga.
In rest, numai de bine. Se apropie Ziua Politiei. Felicitari, premieri, avansari, repozitionari. Vin si Sarbatorile de Pasti. Operatiunea MOV in desfasurare. Uite-asa mai trece timpul...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu