luni, 15 martie 2010

Tatuca Ilici, mai lasa-ne!

Ion Iliescu se da suparat pe cei care vor sa clarifice, cit de cit, unele din momentele si evenimentele loviturii de stat din decembrie 1989. O lovitura de stat facuta pentru a-i aduce la putere pe comunistii si securistii din linia a doua si a treia. O perestroika romaneasca, pe placul lui Gorbaciov. Iliescu, saracul si cinstitul, a fost adus in fruntea statului de valul revolutionarilor!! El n-a cerut interventia armatei sovietice, el nu are nicio vina pentru macelul de dupa 21 decembrie, el n-a organizat niciun fel de mitinguri ale muncitorilor si minerilor pentru a-si consolida puterea la inceputul lui 1990. Iliescu, saracul si cinstitul, si-a dorit toata viata lui democratia! El nu i-a protejat pe cei care au devalizat Romania. Pina si copiii stiau inainte de decembrie 1989 ca succesorul lui Ceausescu era unul Ion Iliescu. Numai Iliescu se da acum mirat. Si multe altele... Pacat ca il mai avem in prim planul vietii politice pe Iliescu si dupa 20 de ani de la asa-numita revolutie.

Iar una din creatiile lui Iliescu pentru a-si justifica si consolida acapararea puterii in decembrie 1989 este conflictul interetnic romano-maghiar. Luptele de strada de la Tg. Mures din martie 1990. Numai noi, comunistii cu fata umana, putem conduce tara! Altfel ne-o fura agenturili straine, taranistii si liberalii care n-au mincat salam cu soia! Maghiarii vor sa fure Ardealul! s.a.m.d.
Cine a infiintat UDMR si i-a dat acestei uniuni de organizatii etnice atitea puteri? Iliescu, Roman si fratii lor comunisti maghiari in frunte cu Domokos Geza. Cine a infiintat Uniunea Vatra Romaneasca si Partidul Romania Mare, ca sa fie mereu o stare conflictuala interetnica, usor de manipulat atunci cind e nevoie? Cuplul Iliescu-Roman, cu sprijinul neprecupetit al lui Virgil Magureanu. Si acum se mira unii si se dau de ceasul mortii pe la televizor ca vai, ungurii vor autonomie, declara maghiara limba oficiala in Romania etc! Parca nimeni nu vrea sa-si aminteasca istoria recenta. De ce oare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu