marți, 9 februarie 2010

Incompatibilitatile si viceprimarii

O trecere in revista a posibililor consilieri locali si judeteni incompatibili o gasiti in Ziarul de Vrancea de azi. Pina se va clarifica situtia sefilor de institutii deconcentrate si a eventualelor incompatibilitati va mai trece cel putin o luna. Iar atunci ne-am putea trezi cu urmatorul scenariu.
In cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local Focsani din luna martie se va lua act, mai intii, de incetarea mandatelor de consilieri pentru un numar de 4 alesi pedelisti. In acel moment, CL Focsani ar fi constituit din 10 membri PSD, 4 PNL si 3 PDL. Si, urmatorul punct al ordinii de zi ar putea fi alegerea viceprimarilor. Care viceprimari ar putea fi de la PSD, tinind cont ca partidul rosu ar avea singur majoritatea. Nu i-ar mai interesa nici sustinerea penelistilor. Apoi ar urma sa fie validati ca membri ai Consiliului Local cei 4 pedelisti din rindul supleantilor. Simplu, nu? Oprisan&Bacinschi si-ar vedea implinita dorinta de a pune din nou lacat pe Primaria Focsani, fara sa fie deranjati de vreun "intrus".
Cum vor contracara pedelistii acest scenariu probabil? Greu de spus. Mai ales daca ne gindim la slabiciunile evidente de care dau dovada liderii filialei judetene. Si la jocurile pe care le fac PSD si PNL. Sau ne trezim cu vreo surpriza?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu