marți, 9 februarie 2010

Darie si Vrabie: noi misiuni?

Dupa ce catavencii au prezentat ceva "inadvertente" intre declaratiile de avere ale securistului de bine Mihai Darie - consilier al lui Oprisan la CJ Vrancea si consilier judetean in Botosani - acesta a disparut de pe site-ul institutiei vrincene. Oare isi reface, conform legii, declaratiile de avere si interese? Sau a fost "retras"? Sau a primit o alta misiune?
Pentru aducere aminte, Mihai Darie a fost ofiter de securitate timp de 14 ani. In 1990 a iesit, cica, la pensie. S-a inscris, firesc, in FSN. Tot firesc, securistul Darie a primit certificat de revolutionar!!! Daca ne gindim la faptul ca in Decembrie 1989 a fost mai degraba o lovitura de stat, atunci e absolut normal ca toti securistii sa beneficieze de certificate de revolutionari. Securistul nostru de bine a detinut diverse functii prin FSN, PD si chiar si pe la Prefectura Capitalei. Prin 2003 a sarit in barca PSD, ca asa o fi fost ordinul. Bineinteles ca a activat si in mediul privat. Iar alipirea de Oprisan nici macar nu mai necesita explicatii.

Si am mai aflat ceva de pe site-ul CJV: unul dintre cei mai fideli tineri pesedisti fata de seful Oprisan - Catalin Vrabie - nu mai figureaza ca angajat al acestei institutii. Om de baza in PSD si in CJ Vrancea, fost candidat la Camera Deputatilor, fost secretar de stat in MAI, Catalin Vrabie se intorsese in octombrie la CJV. Printre altele, Vrabie detine o limuzina AUDI, spatiul de joaca pentru copii Tzontzo plus un apartament cu 3 camere la ANL. Unde o fi lucrind acum? Astept raspunsuri (documentate)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu