miercuri, 27 octombrie 2010

Pe scurt

* Pe ce au dat vrincenii aproape 180.000 de euro la sfirsitul saptaminii trecute? Cum au fost ajutati in mod concret cei 100.000 de podgoreni vrinceni la BACHUS 2010? Cit a incasat in mod real fiecare cintaret care a evoluat pe scena BACHUS 2010? Ati vazut zilele acestea vrinceni mai veseli sau mai tristi dupa ce a trecut festivalul? Stiti ca 3 zile de spectacole, cu artisti cunoscuti si apreciati de muzica populara si usoara, se pot organiza (mai ales in aceasta perioada de criza) cu circa 20-25.000 de euro? Si multe altele...
* ENET vrea sa-i debranseze pe rau-platnici acum, odata cu venirea sezonului rece. Asta-i "competenta" de atitia ani a "inegalabilului" Valter Popescu? Tot cei nevoiasi trebuie sa achite factura incompetentei si intereselor politico-financiare care inconjoara ENET-ul? Se va gasi cineva curajos sa dezvaluie adevarul despre esecul privatizarii ENET de acum 10 ani cu celebra Union Fenosa? Ca nu ne asteptam ca Marean, Didi si ai lor sa se dea in git vreodata!
* Ponta, Vanghelie, Dragnea si alti lideri pesedisti au facut tot posibilul sa compromita protestul de astazi al sindicalistilor. Au adus oameni din organizatiile judetene si s-au postat mot in fruntea coloanelor de sindicalisti. Asa au inteles ei sa sprijine milioanele de sindicalisti din tara! In afara de micile cotcarii locale intre liderii PSD si cei ai sindicatelor si de marile smenuri nationale dintre aceleasi categorii de indivizi nu s-a rezolvat nimic concret pentru membrii simpli de sindicat care isi duc cu greutate traiul de pe o zi pe alta.
* Cica pedelistii au incercat sa obstructioneze, prin mijloace legale specifice, adunarea unui numar cit mai mare de protestatari in Capitala. Ba si-au adus si sustinatori care sa asiste la dezbaterea motiunii de cenzura de la balcoanele Parlamentului. Miscari destepte, ce mai! Ori le tremura chilotii de frica ori creierele unora au intrat in greva!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu