luni, 11 octombrie 2010

Pe scurt

* Drumul judetean 205D, Valea Sarii - Naruja - Nereju, a fost asfaltat pe fuga in perioada campaniilor electorale pentru parlamentare si prezidentiale din 2008 si, respectiv, 2009. E intr-o zona importanta de munte, dominata de PSD si de afaceri cu lemne. Primarul Pauca de la Nereju e fruntas la astea! Si, cum ii sta bine lui Marean, n-a terminat asfaltarea electorala si a lasat de izbeliste citeva poduri de pe drumul respectiv. Cratere multe, adinci si dese de n-ai cum sa le ocolesti si intri cu masina in ele. Ca o coincidenta - doua poduri care arata ca dupa bombardament se afla pe raza comunei Valea Sarii, singura localitate din zona condusa de un primar portocaliu si nu rosu. Asa ca podurile buclucase vor mai produce multe stricaciuni masinilor care trec pe-acolo inca mult timp. Vezi ce se intimpla daca pui stampila aiurea in "provincia europeana"?
* Deputatul Alin Trasculescu e de mai bine de doi ani presedinte la PDL Vrancea. Interimar. N-au avut timp sa faca alegeri pina acum. Guvernarea asta i-a acaparat cu totul! Nici celebrul nea Mircea Interimaru' n-a avut un mandat interimar atit de lung! Dar cica pina la sfirsitul acestui an se incheie si mandatul lui Alin Interimaru'. Vor fi alegeri interne, se pare linistite, pentru ca Sorina Placinta s-a mutat la Bucuresti si i-a luat o piatra de pe inima lui Trasculescu. Alin Interimaru' va fi singur, nestresat, cel mai..., cel mai..., cel mai.........
* Stenogramele publicate din dosarul procurorului Galca de la Galati sunt tare distractive. Cred ca si cei carora li s-au inregistrat convorbirile telefonice se amuza cind le citesc. Bate-un zvon care spune ca, totusi, pentru unii n-ar fi deloc distractive niste convorbiri legate de "comision", "sprijin politic", "sustinere" s.a.m.d. Dar nu se stie daca acestea vor fi facute publice.
* Alianta locala PSD-PNL pare a merge ca unsa. Si, daca se continua in aceeasi maniera, n-ar fi exclus sa ne trezim dupa alegerile locale din 2012 cu un tandem Oprisan-presedinte CJV - Sapunaru-primar Focsani. Ar fi o oportunitate pentru Sapunaru de a cistiga Primaria Focsani (si nu doar pentru mandatul care urmeaza) cu care s-ar putea sa nu se mai intilneasca. Oferta zboara!
* Citiva fosti parlamentari, cam nevoiasi (precum Lucian Bolcas sau Gheorghe Funar), au dat Guvernul Boc in judecata pentru ca le-a taiat pensiile speciale!!! S-o numi nesimtire? Asteptam ca si fostii nostri parlamentari - de ex. Jan Vraciu si Corneliu Momanu - sa-si actioneze in instanta propriul guvern!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu