joi, 21 octombrie 2010

Pe scurt

* Cica PSD - prin Adrian Nastase - trage tare de cei 18 parlamentari ai minoritatilor nationale pentru a-i determina sa le voteze moriunea de cenzura. Se utilizeaza si argumente "subtile", gen "nu mai pupati mandate de parlamentari", "venim noi la putere si va aratam pisica", "schimbam si Constitutia si va radem din Parlament" etc. Isi permit sa-i "convinga" in aceasta maniera din moment ce aproape toti parlamentarii minoritatilor au ajuns in forul legislativ prin manevrele PSD, cu Hrebenciuc in frunte. In plus, negocierea dintre Vosganian si co-etnicul sau Pambuccian a esuat, asa ca nu mai e alta varianta.
* In ultimele saptamini, liderii locali portocalii parca au intrat in vacanta. Oprisan zburda nestingherit cu declaratii, actiuni, manevre pe bani publici iar Trasculescu se face ca are treaba. Pe tinarul Razvan nu-l intereaza nimic in afara campaniilor electorale, gestionate de tata Mustea. Sorina Placinta s-a retras intr-o zona mai calda. Iar alti pedelisti de atac... Care?
* Primarul Didi ne transmite ca a venit frigul (ce surpriza!?) si s-ar putea sa raminem cu Bld. Independentei neasfaltat. Asta chiar ca nu e deloc o surpriza!
* Pe linga curvasareala, politica practicata de alesii nostri mai seamana si cu o joaca de copii (cum au caracterizat-o si altii). Explicatiile si atitudinile parlamentarilor, de toate culorile, cu privire la votarea legii care bulverseaza bugetul de stat pe anul viitor si acordul cu FMI sunt graitoare. Avem ce meritam?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu