miercuri, 5 ianuarie 2011

Scurte, de inceput de an

* Tineretul adorator de Oprisan a supravegheat desfasurarea susanelei de Revelion din Piata Garii din Focsani. Au o bila neagra ca n-au reusit sa aduca macar citeva sute de petrecareti care sa inghete in fata scenei si sa se "bucure" de spectacolul de doua parale. Doua parale ca si calitate. Ca, de altfel, ne-a costat de ne-a uscat.
* Eternul si inegalabilul Tavi Sugiulescu a fost la inaltime si in noaptea dintre ani. La inaltimea care-i convine lui, bineinteles, adica la genunchiul broastei. A lins, a laudat, a lingusit, a mintit... asa cum stie el cel mai bine. Care o fi fost cota lui din banii nostri aruncati de Oprisan pe cel mai costisitor si prost spectacol organizat in Focsani pina acum?
* Presa locala a anuntat ca au fost identificati hotii de buzunare din autobuze cu ajutorul camerelor de luat vederi instalate in mijloacele de transport in comun. Ce ti-e si cu tehnica asta! Daca am fi avut asemenea aparate si acum vreo 30 de ani, poate scapa Vrancea de blestemul sutului carpatin!
* Asa cum se stia, legea educatiei ii deranjeaza foarte tare pe liderii de sindicat si pe o parte din cadrele didactice. Este o lege ca toate din Romania - un amalgam cu bune si rele. Iar cei care trebuie sa o explice si sa o aplice, adica reprezentantii Ministerului Educatiei de la toate nivelurile, nu sunt in stare sa o faca. Se pierd in discutii sterile si, pe alocuri, aiuritoare, dar care sunt pe placul liderilor de sindicat, al politicienilor, al "analistilor, moderatorilor, ziaristilor". Si, de cele mai multe ori, au de pierdut. Isi merita soarta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu