luni, 20 decembrie 2010

Adunate

* Magistratii cu "experienta" vor sa interzica accesul ziaristilor la dosarele aflate in instante. Si uite-asa ii dau ei apa la moara lui Basescu. Dupa deciziile controversate, suspiciunile de coruptie si intirzieri nesfirsite ale proceselor, mai e nevoie de ingradirea libertatii presei din partea unei institutii care ar trebui sa o apere pentru a fi siguri de statutul de oaie neagra a Uniunii Europene.
* Scurtcircuitarea cordonului financiar si de influenta dintre PSD si ELECTRICA i-a ofticat tare pe oamenii in rosu. Si au inceput sa strige "hotii!" si sa-i acuze pe noii sefi. Dar s-au trezit ca sunt aduse in atentia opiniei publice tot felul de mismasuri si matrapazlicuri facute de fostii sefi de atitia ani. Si s-ar putea sa avem ceva surprize. Intelepciunea populara e vesnica: "Hotii striga hotii!" si "Cine seamana vint culege furtuna!".
* Emil Boc ne anunta o multime de realizari ale guvernului sau iar Elena Udrea ne spune ca "toata tara e un santier". Ca pe vremea lui Nastase. Atunci de ce n-a ramas PSD la guvernare in 2004?
* Crin si Nini s-au simtit foarte bine in compania lui Oprisan&PSD. S-au pupat, s-au imbratisat, s-au gratulat, au ciocnit o cupa de sampanie s.a.m.d. Multi liberali s-au simtit cel putin stinjeniti de situatia in care au ajuns. Altii, in schimb, radiau. De exemplu, Kanty Popescu se misca gratios, ca pestele prin apa, printre pesedisti si penelisti. Am inteles ca nu-l pot include pe Popescu la capitolul liberali.
* Tatuca Ilici ne da iar lectii. ce sa-i faci, deformatie kaghebista! Printre altele, se arata foarte deranjat de faptul ca multi romani s-au lasat cumparati cu putin pentru a-si da votul in ultimii 20 de ani. Cine a condus pina cum FSN/FDSN/PDSR/PSD?
* Multi "analisti/comentatori/ziaristi" au facut niste "descoperiri" epocale in ultimele zile: se scumpesc cam toate produsele in aceasta iarna!!??! Dar pina acum unde au trait? Nu au observat ca aproape totul se sumpeste in perioada de iarna? N-or fi aflat nici ca iarna nu-i ca vara?
* Bucurie mare la PDL Vrancea dupa alegerile interne: au iesit toti la vot! Se astepta cineva la vreo surpriza dupa ce fiecare functie avea cite un singur candidat?
* Oprisan a tinut, din nou, o sedinta de partid in sala mare a Consiliului Judetean Vrancea. A bagat carbuni cu gargara si demagogie politica de fata cu presa iar, apoi, i-a dat afara pe intrusi si i-a oprit pe alesii PSD si PNL ca sa le dea indicatii in spatele usilor inchise. Dupa ce, o vreme, i-a manipulat pe pedelisti, acum Oprisan si-a gasit alte jucarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu