luni, 17 ianuarie 2011

Zvonuri?

* Mult prea linistitul prefect al judetului nu a avut un weekend pe masura. Nelu a fost cam catranit, atit pe colegul sau Hornea (cu care se are ca soarecele cu pisica), cit si pe seful de partid portocaliu. Prefectul Nelu era cam crispat vineri, de exemplu, cind s-a terminat o discutie aprinsa intre el si Trasculescu. Unii iar trimbiteaza ca bat clopotele schimbarii. Ii mai crede cineva?
* Zilele trecute niste militieni iubitori de Marean si de trandafiri rosii s-au intilnit la un sprit la biroul unui afacerist cu aceleasi sentimente politico-florale. Asadar, in jurul paharelor cu pricina (plus cele cu tarie) din biroul unuia zis UlMelOeteanu, s-au adunat, printre altii, militienii sefi de la judet - Nelutu Popescu - si de la municipiu - nea Gicutu (care le tine umbrela smenarilor din piata). Si, cuprinsi de avint patriotic si de spiritul legii, pe care o aplica numai in interesul lui Marean, militienii s-au rugat cu lacrimi in ochi sa revina mai repede partidul rosu la putere, promitind solemn ca, apoi, ii vor beli pe cei care l-au sustinut pe Basescu, oriunde s-ar afla. Ce vor beli, totusi, pina la acel eveniment?
* Nici nu s-a format guvernul PSD-PNL+PC ca unii au pus de impartirea functiilor. Pentru a testa piata, s-a aruncat zvonul ca eminenta cenusie a PNL Vrancea, gratiosul Kanty Popescu, va ocupa un post in conducerea Regiei Nationale a Sarii. Iar florile, cui ramin?
* Cica viitoarea soacra de EBA si cuscra de presedinte de stat, mama lui Bogdan-Sida, a petrecut citiva ani pe plaiurile mioritice, mai precis pe dealurile cu vii ale Odobestiului. Bunicul lui Bogdan-Sida, unul Costica Olteanu, a fost in anii '60 activist comunist de baza in Odobesti. Mos Costica - de profesie covrigar - a avut doi copii, printre care si Persida - mama lui Bogda-Sida. De-aia la tot neamul sau i se zice "Sida".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu