sâmbătă, 22 ianuarie 2011

De weekend

* O familie de tineri "intreprinzatori" a inchiriat un local pe Str. Ana Ipatescu de la o familie de pensionari in urma cu citiva ani. Tinerii nu au mai platit chirie de aproape 2 ani, au datorii de sute de milioane la finante, CAS, utilitati etc, tasteaza bonuri fiscale doar cind stiu ei ca "trebuie" s.a. Logic, ar fi trebuit evacuati si pusi sa plateasca de mult. Dar... daca militienii (in frunte cu preacinstitul sef Nelutu Popescu si fratele tinerei de la Investigarea Fraudelor), finantistii, ISU-istii si alti functionari platiti de romani sa-i protejeze de escroci calca des pe la acel stabiliment... atunci lucrurile se schimba. Ca doar unii sunt mai egali in fata legii decit altii. Iar legea e aplicata de indivizi precum nasul tinerilor - Stoian - asa ca justitia nu poate sa dea "dreptate" decit tinerilor datornici pina peste cap. Se va mai scrie.
* Oprisan le-a luat, pentru a n-a oara, fata guvernantilor portocalii si la organizarea manifestarilor de 24 Ianuarie din acest an. Nu e de mirare. Se stie cine-i seful pe plaiurile mioritice.
* Deputatul rosu Tilvar a cerut, de curind, ca romanii sa nu mai plateasca abonamentul radio-tv pe motiv ca Radio Romania si TVR ar fi in slujba puterii. Ce constatare!!! De ce nu a cerut asta si in perioada 2001-2005, cind nu mai aveai loc de Iliescu, Nastase&comp pe nicaieri?
* Politicienii de frunte de la PSD si PNL au obsesii. Pe care le spun public, pe unde apuca, pentru a le intra bine in cap si alegatorilor. Ba, mai mult, viseaza ca au pus deja mina pe putere si fac tot felul de giumbuslucuri. In ritmul asta, cu o asemenea strategie, sa nu cumva sa ajunga la putere doar in somn.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu