luni, 8 august 2011

Politicisme

* Tensiunile intretinute artificial in jurul Obstii Tulnici se indreapta spre un deznodamint previzibil. Mai ales ca se pregateste intrarea in scena a justitiei vrincene, un reper de "independenta", asa cum se cunoaste foarte bine. Agitatia in zona va mai dura o perioada, cu tot felul de adunari si liste de semnaturi "legitime" si "corecte". Poate apare vreo surpriza si se linistesc apele! Iar copacii vor lua, din nou, "voiosi", calea spre cimpie...
* S-a observat ca in ultimele 2 luni Basescu l-a atacat mai mult pe Ponta, ignorindu-l aproape total pe Crin Antonescu. E o noua strategie de a baga rica intre liderii USL dar si pentru a-i umfla muschii de furnica liderului PSD. Astfel, Victoras al lui Nastase si al Dacianei lui Sirbu se va crede pe cai mari si va face tot mai multe greseli. Daca merge pe aceleasi coordonate ca in cazul Vanghelie, atunci scopurile vor fi atinse.
* Si una tot despre "marele" om politic Ponta. Recent, liderul PSD a declarat (fiind si an pre-electoral) ca va pleca din tara daca pierde alegerile din 2012!? Cum s-ar zice, sobolanii parasesc primii corabia, nu-i asa? Chiar ca e cel mai bun om al lui Basescu din PSD!
* Fostul strateg al campaniei lui Sorin Oprescu, Adrian Thiess, l-a parasit de ceva timp pe cel pe care l-a facut primar general al Capitalei. Iar Sorin cel avid dupa functii s-a nervozat si l-a tot scarmanat pe fostul sau consilier de baza. Thiess asta, detinator al multor informatii despre multi prin tarisoara noastra, l-a tras putin de atentie pe Sorinel si i-a aratat pisica. Sa faca ciocul mic, ca, altfel... Nu cred ca Oprescu (o hahalera de politician si o teapa mai mare decit circarul Lis pentru bucuresteni) a inteles mesajul.
* La blocurile de 10 etaje din sudul Focsaniului, cunoscute ca L1 si L2, nu functioneaza lifturile de saptamini bune. Doar alea sunt blocuri cu locuinte sociale de serviciu unde au primit repartitie din pixul lui Oprisan tot felul de nevoiasi ai orasului, gen magistrati, politisti, functionari publici. Si n-au, saracii, bani sa-si plateasca facturile la intretinerea lifturilor! Sau ei au platit iar Primaria lui Didi a "uitat" sa vireze banii societatii prestatoare de servicii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu