sâmbătă, 20 august 2011

Adunate

* Sefii de la ENET nu au gasit alta solutie de iesire din rahatul in care ne-au bagat de atitia ani decit sa scoata la mezat apartamentele unor datornici. N-ar vrea Valter si ai lui sa ne cam lase in pace si sa se duca undeva sa munceasca - la privat - sa vada si ei cum se cistiga o piine muncind pe brinci si nu pacalind zeci de mii de oameni? Stiu sigur ca Union Fenosa nu-i va primi pentru ca provin din rindul slujbasilor lui Oprisan. Si iar isi aduc spaniolii aminte de anul 2000...
* Gabitu Micu de la Garda Financiara umbla cu Blejnar in gura peste tot, sa puna botu fraierii si sa cotizeze. Sau, cel putin, sa-si pastreze privilegiile si sa nu-l deranjeze nimeni. Si seful portocaliilor vrinceni il crede si il protejeaza cit poate. Doar e om de nadejde de-al lui Marean, asa ca nu trebuie suparat!
* Se intreaba unii cum a ajuns mina dreapta a lui Jitea in delegatia lui Boc din China. Pai, ar fi vreo doua explicatii: ori a fost inconstienta (sau prostie, ca se potriveste!) ori baiatul a fost trimis in mod deliberat sa compromita delegatia Romaniei. Bine, asta al nostru nu va ajunge niciodata la nivelul lui Haysam din delegatia lui Iliescu. Nici macar seful sau - Jitea.
* "Hotii striga hotii" - e utilizata foarte mult in ultimele zile in cazul alegerilor partiale din Neamt si Maramures. Sintagma o folosesc cele doua ramuri desprinse din trunchiul fesenist: craca rosie si craca portocalie. Sa intelegem ca "masinaria lor de furat e mai eficienta decit a noastra"?
* Vai, ce de mai lectii ne tin fostii presedinti Iliescu si Constantinescu! Despre orice, numai despre cum ne-au adus pe ultimele locuri in Europa nu ne povestesc nimic.
* Udemeristii si-au pus un nou ministru la sanatate dupa ce au negociat cu pedelistii noi privilegii si acces la multe lovele. Iar pedelistii se pare ca le-au dat ceva (e vorba de CNAS). Nu s-a spus nimic despre ce se obtine in schimb. Printre probabilitati s-ar putea numara niste proiecte de interes portocaliu, precum votul prin corespondenta sau reorganizarea administrativa. Vom vedea.
* Se zvoneste ca senzationalul Dan Diaconescu isi va pune presedinte la noul sau partid un om de baza de-al lui Vintu din Realitatea si de-al PSD-ului (tot din Realitatea). S-ar numi Relu Ion, cunoscut si apreciat si pe meleaguri mioritice de politicienii rosii. Sa-i traiasca!
* Cei care mai sustin culoarea portocalie prin judet nu mai au curaj sa iasa in fata. Mai ales cind vad maretele "realizari" si "minunata" conducere a organizatiei vrincene. Daca alegerile locale de anul viitor nu vor fi un dezastru pentru pedelistii vrinceni, atunci acest lucru se va datora exclusiv celor care cistiga fotoliile de primari sub sigla portocalie (sau verde). Ca doar nu va fi meritul lui Trasculescu, Mustea, Tanase&comp!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu