vineri, 4 februarie 2011

Pe scurt

* Paritatea negociata de PSD si PNL pentru viitoarea alianta este, bineinteles, in avantajul PSD. Adica pesedistii isi vor pastra judetele si zonele unde au intiietate si vor beneficia si de ajutorul penelistilor la alegerile locale. Iar candidatii PNL se vor arunca in lupta in zonele dominate de PDL, pentru a cistiga cit mai putin, desigur. Curata paritate, coane Fanica!
* Sindicalistul de serviciu la televiziuni - Vasile Marica - a abordat cu acelasi tupeu si rinjet smecheresc problema vamesilor anchetati de procurorii anticoruptie. Cica el n-are treaba iar vamesii sunt nepatati, doar procurorii lui Basescu vad coruptie si contrabanda. Pe multi care-l cunosc pe Vasile de ceva ani (vamesi, sindicalisti, politicieni, afaceristi) i-a apucat risul si chiar au inceput sa depene amintiri despre "curajosul" sindicalist care moare de grija oamenilor precum prostul de grija altora. Ce sa-i faci, Vasilica al nostru are scoala vietii si, ce-i mai important, are scoala secu. De la ale carei invataturi nu te poti abate cit traiesti (in viata! - vorba lu' Marean). Salutari de la Dan Iosif! Ai lor stiu de ce!
* Buldogul Blaga amusineaza pe linga fotoliul de presedinte al PDL. Mai sunt 3 luni pina la alegerile portocaliilor, cutitele se ascut, pisica se arata de dupa colt, dosarele fosnaie iar lovelele se invirt in cerc. Oricum ar iesi, cu sau fara Blaga presedinte PDL, in Vrancea tot Oprisan va fi recunoscut ca boss. Pe mosia mioritica, PDL doar se joaca de-a puterea. Ba chiar, de vreun an, Oprisan se arata mai linistit, ingaduitor si impaciuitor, ca nu are de ce se teme. Ca un God-Father!
* Zvonacii nu ne dau pace! Si, oricit am vrea sa le pastram pentru noi, cedam rugamintilor vrincenilor si le spunem la toata lumea. Cica imberbul atotstapinitor autoproclamat al Vrancei ar fi intrat anul trecut in tandreturi cu o blonda care se invirte prin presa dintr-un judet invecinat. Blonda Simona, c-asa o cheama, e genul de pitipoanca-vedeta de carton-sustinuta de banii altora, bineinteles. Sa le fie de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu