luni, 14 februarie 2011

Chestii nevamuite

* Vamesii incep sa se dea in git unii pe altii. E bine. Uite-asa au aflat cei care nu stiau de una suma de 20.000 de verzisori pe care i-ar fi incasat, la o strigare, smecherasul Vasile Marica. Vamesul asta care a facut scoala secu, tine aproape de unchiul sau ofiter de secu, face afaceri paguboase pentru sindicate cu, printre altii, Mihai Iacob (alt secu), foloseste dupa bunul plac patrimoniul sindicatelor pe care le pastoreste de atitia ani, si-a angajat sotia pe un post caldut in Ministerul Muncii si sta toata ziua la televiziuni (iar noaptea in reluare) se da lebada-n chiuveta si prigonit de autoritati. Oare vor avea curajul si altii sa aminteasca de biznisurile lui Vasile?
* Si inca una tot despre focsaneanul nostru sindicalist. Cica autointitulatul presedinte al judetului a vrut, la un moment dat, sa-l schimbe pe seful Vamii Focsani. Iar Boldeanu se dadea de ceasul mortii si nu stia la cine sa intervina pentru a-si pastra functia. O pasarica i-a soptit, misterios, sa-l contacteze pe fostul sau coleg Vasile Marica. Zis si facut. A vorbit cu Vasile care, la rindul lui, a apelat la varianta cistigatoare - unchiul sau Dumitru Marica, fost ofiter la secu, care a stat in puscarie citiva ani din cauza de Gigi Kent. Iar dorinta lui Marean a devenit istorie. Pila lui Boldeanu a fost decisiva. Drept pentru care omu' e si astazi sef al Vamii Focsani.
* Citeam zilele trecute o stire cum ca politistii din Bucuresti l-au prins pe unul dintre cei mai cunoscuti hoti de buzunare supranumit "Taranul", care isi folosea nepotul de 8 ani in astfel de operatiuni. Pai pustiului i se intrevede o cariera promitatoare. Va ajunge primar general la Capitala sau presedinte de consiliu judetean (probabil la Ilfov). Si, bineinteles, va avea ca tel sa devina ministru de interne. Dar neaparat trebuie sa bata la poarta secu si sa scrie note informative cu greseli gramaticale. Se stie!
* Cica la sefia Directiei de Tineret si Sport va ajunge un profesor pedelist, antrenorul de handbal Radu Georgescu. Asta nu-i o noutate. Totusi, raspindacii sustin ca presedintele organizatiei portocalii, Trasculescu, l-ar fi rugat pe "prietenul" sau Gelutu Vilcu, de la Clubul Sportiv Unirea - mare fan al lui Oprisan - sa se bage la deconcentrata respectiva. Gelutu l-a refuzat, insa, pe "prietenul" Alin. L-o fi intrebat pe "domnul presedinte" ce sa faca?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu