joi, 10 februarie 2011

Pe scurt

* Sindicalisti, politicieni si tot felul de indivizi care-si dau cu parerea zilnic la televiziuni pling (de ciuda!) pe umarul politistilor si vamesilor anchetati in ultima saptamina. Desi multi dintre ei stiu cum functioneaza mecanismele coruptiei din punctele de trecere a frontierei, se arata indignati ca s-a apucat cineva sa rascoleasca musuroiul, dupa atitia ani de liniste complice. Ca sunt interese, ca e o lupta intre tabere politice, ca se platesc polite s.a.m.d. Dar nimeni nu a avut vointa politica, pina acum, sa scoata atit de mult gunoi la suprafata din ghena vamilor romanesti. Iar faptul ca multi dintre ei vor pierde multi bani de acum inainte ii oftica la maxim.
* Slujbasii lui Oprisan din PSD si de la Consiliul Judetean - Raluca Dan, Catalin Vrabie si Iulian Matache - au fost instalati de cuplul PSD-PNL in AGA din societatile comerciale ce apartin Consiliului Local Focsani. Desemnarea acestora s-a facut in lipsa, niciunul dintre cei 3 fani Oprisan nefiind prezent la sedinta Consiliului Local. Ce sa-i faci, nu se coboara ei la nivelul asta! Eee, daca i-ar fi trimis seful lor cu dedicatie ca sa-i rezolve vreo aroganta, ar fi raspuns prezent fara cricnire!
*Va aduceti aminte de afaceristul iubitor de trandafiri rosii - Spinu - care a negat vehement ca va candida la Primaria Focsani in 2012? Ca zvonurile din mediul jurnalistic si politic nu se confirma? Asa e, dar exact invers!!! Marean i-a ordonat pupilului sau sa nege ca sa nu aiba vreo solicitare indecenta din partea deputatului portocaliu Trasculescu. Cu cit neaga mai abitir, cu atit cunoscatorii sustin ca Spinu cel tinar va fi candidatul lui Marean la primarie.
* Combinatiile lui Danila de la Electrica rasufla aproape in fiecare luna. Pina acum s-au gasit niste acari Paun sa plateasca mici daune. De curind, orasul Panciu a ramas in bezna pentru ca i s-a tras heblul la iluminatul public. Ce mai freamat, ce mai zbucium! Telefoane peste telefoane, interventii din toate partile la toate nivelurile, doar, doar, s-o trece cu vederea datoria de peste 12 miliarde de lei vechi acumulata de Primaria Panciu in "colaborare" cu trandafirii rosii si cu fostul electrician sef al judetului, Danila.
* O solicitare catre ziaristii de sport din Vrancea: ne spune si noua cineva povestea celor 10 ani petrecuti de Marius Lacatus, in copilarie, pe meleagurile vrincene, pe la Tifesti? Sau n-au habar de acest lucru?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu