luni, 21 februarie 2011

De luni

* Unii pesedisti (cu voie de la Ponta?) isi saboteaza proaspata constructie politica realizata cu PNL si PC: fac tot felul de protocoale si intelegeri locale cu PRM. Astfel i se asigura PDL-ului electorat suplimentar de la PSD (putin) si de la PNL (mai mult).
* Seful pedelistilor vrinceni s-a intilnit simbata cu primari liberali ca sa discute, chipurile, despre pastrarea in forma actuala a unor unitati spitalicesti din judet. Cica, in bunul obicei al casei, Alin n-a ajuns la ora stabilita, primarii facind 13-14 pe la usi, prin birouri sau pe trotuar. Extrem, Bamboo, ceva?
* Azi s-a facut descindere si la Vama Albita. E bine. Asteptam Giurgiu, Bucuresti si Constanta. Pe cind si niste pesti mari, care si-au depus mult mai multe icre decit ar putea produce citeva generatii de-ale lor?
* In Agentia de Prestatii Sociale exista angajati care si-au cistigat locul de munca in instanta, dupa concediere, si, in plus, au obtinut si daune morale de citeva sute de milioane de lei vechi. Cine le plateste?
* Emil Boc ar cam vrea sa se duca singur la taiere. Altfel nu se poate explica dorinta de a-si angaja raspunderea in Parlament pe Codul Muncii, criticat nu numai de opozitie si de sindicalisti ci si de multi parlamentari ai PDL si ai celorlalti parteneri de guvernare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu