joi, 21 ianuarie 2010

Unirea care dezbina

Daca saptamina trecuta se vorbea mai degraba de lipsa lui Base de la sarbatoarea "Micii Uniri", iata ca de doua zile se cam intensifica pregatirile pentru o noua vizita a sefului statului la Focsani. Si, normal, unii vor sa iasa in evidenta si sa se infoaie ca paunii in fata lui Zeus ca ei fac, dreg, organizeaza etc...
Si, cum nu poate lipsi martie din Postul Pastelui, asa nici Oprisan nu poate sta linistit cind e vorba de vizita lui Traian. Ce fac dosarele astea din unii indivizi,dom`le! Surse autorizate ne-au informat ca Oprisan si Raluca i-au cam dat peste bot lu` Nelu Oprea (nici nu-i prea greu, de altfel) in privinta organizarii manifestarilor de duminica. Cuplul sinistru Oprisan&Raluca s-a impus fara probleme in fata mult prea impaciuitorului prefect Oprea, bulversindu-i acestuia programul. Cica Nelu a ramas atit de bulversat, incit nu mai stie ce are de facut. Sa adapteze programul? Sa anuleze unele invitatii deja transmise artistilor? Daca se supara unii pe el? Daca se face de ris (e, n-ar fi prima data!)?
Si uite-asa, dupa viscol si zapada, Nelu s-a mai aglomerat c-o problema! Chiar el, saracu`, care vrea liniste, pace, intelegere si sa nu deranjeze pe nimeni!

Oricum, sigur vine la Focsani Sofia Vicoveanca pentru ca-si lanseaza un album sau cam asa ceva la un hipermarket chiar duminica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu