vineri, 24 februarie 2012

Politicisme

* Pedelistii nu au gasit altceva mai bun de facut decit sa tipareasca si sa imprastie hirtii cu fetele si numele parlamentarilor opozitiei care au intrat in greva parlamentara. Cit au costat? Din ce surse le-au achitat? Imi aduc aminte ca, in campania electorala prezidentiala din toamna lui 2009, PSD Vrancea a pus afise mari prin Focsani cu chipurile si numele consilierilor locali PNL si PDL care nu voiau sa accepte indatorarea bugetului Focsaniului cu vreo 500 de miliarde de lei vechi pentru o perioada de 20 de ani, pentru niste asfaltari mai mult sau mai putin electorale. Atunci, penelistii si pedelistii s-au simtit tare ofuscati. Intre timp, penelistii si-au "revenit" si si-au schimbat total atitudinea politica. Dar rusinea a ramas tot "nereperata", nu-i asa? Prin urmare, si atunci si acum si de cind lumea ... politica mioritica, aceleasi populisme de doi lei, acelasi tip de comportament politic teatral, aceeasi gama de acuzatii de o parte si de cealalta a scenei politice. Iar aratatul cu degetul spre adversarii politici (de moment) nu e altceva decit o joaca de gradinita. Numai politicieni infantili avem! Dar care trag tare de tot din portofelul public!
* Deputatul PNL Nini Sapunaru a scos un porumbel intr-o conferinta de presa. "Am zis ca ne dam demisia din Parlament pentru ca eram nervosi." Asa o fi, ca doar nu pentru ca ar fi fost un gest politic deosebit! Sau pentru "salvarea" bietei noastre democratii!
* Ce-or fi facind "cirlanii" Nazare si Mustea jr. din cabinetul Ungureanu? S-or gindi ei, oare, la "tarisoara" lor natala, Vrancea? La ce ar putea face ei, din inaltul fotoliilor guvernamentale, pentru judetul de bastina? Nu de alta, dar s-ar putea ca mandatele lor ministeriale sa se incheie mai repede decit s-ar astepta ei!
* Liderii PNL Vrancea se feresc ca dracul de tamiie sa nu cumva sa aduca vreo critica la adresa pesedistilor, orice ar face ei. Sapunaru&comp au dat-o la intors cind au fost intrebati de (ne)deszapezirea din Focsani. Pentru ca nimeni nu stie daca Oprisan il mai vrea sau nu pe Didi Bacinschi la Primaria Focsani. Si nu e cazul sa faca vreo gafa!
* Dupa citeva aminari prin instanta, abatorul familiei Trasculescu a primit aprobare in justitie pentru planul de reorganizare a firmei. Si s-a dat ca nou termen data de 5 iunie 2012. Exact cind se implinesc 6 ani de cind a fost trimis in judecata dosarul cu fapte de coruptie in care este inculpat si Oprisan!!! Cum se mai potrivesc unele chestii, monser!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu