marți, 14 februarie 2012

Inzapezite

* Vrancea beneficiaza de sprijin pentru deszapezire de la Regia de Drumuri si Poduri a Consiliului Judetean Constanta. Ca de a noastra a avut grija cel mai ... cel al Vrancei s-o falimenteze! Si, bineinteles, sa prospere altele private precum mavi, sotirex, roman impex s.a.
* Oprisan a creat, in stilul sau, un circ mediatic pe tema viscolului. Cred ca se plictisea si nu prea il mai baga nimeni in seama. Iar in mascarada si capcana organizate de Oprisan au picat pedelistii, asa cum se preconiza. Asta e si un fel de antrenament pentru campaniile electorale ce bat la usa.
* Odata cu instiuirea starii de alerta vor veni niste miliarde si alte ajutoare de la guvern. Derularea se va face prin Consiliul Judetean. In sfirsit, Marean rasufla usurat. Nu s-a agitat pe moca atitea zile. Iar s-a incarcat portofelul public.
* Primarii care au vrut s-au implicat zi si noapte in operatiunile de deszapezire si de ajutorare a oamenilor. Dau doar 3 exemple pozitive, din toate culorile: comuna Jaristea - primar PNL, comuna Gologanu - primar PSD si comuna Dumbraveni - primar PDL.
* L-am vazut pe Oprisan multe zile cu acelasi pulover negru si aceleasi cizme din piele. Astea din urma "miros" bine a vreo mie de euroi.
* S-au aratat unii ofuscati ca proaspatul premier Ungureanu le-a cerut oamenilor sa fie solidari, sa puna mina pe lopata si sa nu mai astepte totul de la fortele militare. Din ceea ce am vazut prin judet, asta e adevarul. Exact ca la inundatiile din 2005: unii la caldura sau la bar, altii la lopata. Civism si solidaritate, ce mai!
* Ministrul Apararii Gabriel Oprea si al nostru Oprisan au stat bot in bot pe toate durata vizitei premierului in Vrancea. Ca sa vada toti fraierii care e treaba cu prieteniile transpartinice, bazate pe multe ... interese!
* La intrebarea "surpriza" a unui monitorist de-al sau, presedintele Consiliului Judetean s-a aratat indignat de limbajul pe care l-ar fi folosit subprefectul Dragos Mircea??!! Am auzit-o si p-asta! S-a si gasit omul potrivit sa dea lectii de morala, decenta, bun simt, educatie si sa vorbeasca de cei "7 ani de acasa"!
* Vom avea la Serviciul de Informatii Externe un "pesedist" de-al lui Basescu? Cirlanul Victoras v-ar putea spune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu