sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Restante

* La finalul anului trecut, sefii Politiei vrincene si-au dat iar in petec. Au facut tot posibilul sa ascunda rezultatele alcoolemiei ofiterului Candea de la Circulatie. Cam cum au facut in noaptea accidentului, atunci cind l-au ascuns pe Candea, nu cumva sa-l intrebe ziaristii ceva. Plus ca ofiterul a semnat procesul verbal privind cercetarea accidentului la fata locului desi el nu era prezent. Si alte "ciudatenii". Cei de la Rutier, in frunte cu Gheorghe si Stegarescu (prezenti si la fata locului accidentului din 24 noiembrie) au dat-o din colt in colt, ca nu stiu, nu au treaba, nu e de competenta lor s.a. La rindul lor, sefii mai mari, precum Popescu si Norocea, au instituit un embargou in ceea ce priveste transparenta, sperind ca ziaristii se vor plictisi si vor uita cazul. Ba, mai mult, Norocea si Gheorghe s-au baricadat intr-un birou sa stabileasca modalitatea de imbrobodire a ziaristilor. Asta in timp ce ne spuneau ca sunt intr-o sedinta cu ISU!!! Toate acestea, dar si alte aspecte privind functionarea IPJ si a celorlalte institutii apartinind Ministerului Administratiei si Internelor, au fost aduse la cunostinta sefilor din MAI care s-au aratat cel putin surprinsi de actiunile si atitudinea celor din conducerile respectivelor institutii vrincene.
* Am aflat de la cel mai ... cel al Vrancei ca noi, vrincenii, am cerut aproape in unanimitate sa aruncam cu bani publici in noaptea de Revelion. Cica 90 la suta dintre cetatenii judetului au cerut imperativ sa se organizeze cel mai scump spectacol de Revelion din tara, cu artisti expirati si prezentat de inegalabilul Tavi Sugiulescu!!??! Asta pentru ca Marean nu mai are la indemina foarte multe fonduri pentru drumuri, de exemplu, si atunci isi completeaza stocul din alte surse de manevrare a banilor publici.
* Mare vorba a spus vicele Matisan da Focsani la cumpana dintre ani: cica vrincenii sa aiba grija cu cine voteaza anul acesta, sa nu mai greseasca! Asa cred si eu, adica vrincenii sa devina mai intelepti si sa nu mai voteze asa cum au facut-o in ultimii 22 de ani!
* Basescu a bagat iar pe teava proiectul de reorganizare administrativ-teritoriala. Care ar trebui votat pina la alegerile de anul acesta. Asa se explica si intirzierea anuntarii candidatului PSD (ma rog, al USL) pentru Primaria Focsani. Ca, daca ar disparea consiliile judetene, raspindacii sustin ca Oprisan va candida la functia de edil sef.
* Si nu trebuie uitat dosarul de coruptie aflat pe rolul instantei din Cluj. Cu ala se pot face jocuri interesante prin politica mioritica pina la sfirsitul anului. Ar putea avea urmari surprinzatoare pentru majoritatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu