luni, 26 septembrie 2011

Banii nostri curg in valuri

* Ansamblul arhitectonic Piata Unirii din Focsani este un amestec de orice, bune si rele, urite si frumoase, necesare si in plus, cu rost si anapoda... Este un talmes-balmes de care autoritatile se arata foarte mindre. Alei de promenada cu pietricele. Foisoare model anul 1900 cu geamuri termopan. Constructii multe in loc de spatiu verde. Si tot asa. Oricit s-ar mai face, tot nu se justifica suma de peste 7 milioane de euro.
* Tot legat de Piata Unirii. Ce nu s-a facut timp de 3 ani se incearca a se rezolva de circa 2 saptamini. Se lucreaza de zor, inclusiv duminica. Cirpeli si improvizatii romanesti dupa principiul "merge si asa". Doar platim noi toti, ce mai conteaza!
* Pentru Festivalul BACHUS 2011 vrincenii dau mai multi bani ca anul trecut. Ca asa suntem noi, generosi, si ne place sa-i ajutam pe cei care ne pacalesc! Banii ii dam noi, voturile tot noi, iar Marean e satisfacut! Asta e si scopul vietii noastre! In 2010 Consiliul Judetean a alocat circa 740.000 de lei. Anul acesta se prevede a se cheltui din bugetul judetului suma de 780.000 de lei. Cine spunea ca bugetul Vrancei e sarac si ca nu avem bani pentru rezolvarea problemelor stringente?
* Si tot noi, vrincenii, vrem sa platim vreo 80.000 de euro unei case de productii sa ne realizeze un film de o ora despre judetul nostru. Cum, nu stiati ca asta ne dorim? Doar avem atitia bani la buget care ne prisosesc, vremurile se anunta tot mai bune si e pacat sa ramina banii necheltuiti sub inteleapta indrumare a "presedintelui Vrancei". Sa curga sampania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu