vineri, 7 octombrie 2011

De-ale noastre

* Doua judecatoare de la Inalta Curte de Casatie si Justitie sunt anchetate pentru fapte de coruptie. Pe la Vrancea cind se vor opri cei de la DNA? Ca ar avea ce sa caute. Plus influentele politice rosii care razbat prin toti porii cladirii in care se face, chipurile, dreptate. Si una de cancan (adevarata, din pacate) - o judecatoare "buna" are optiuni clare: numai euroi! Nici nu vrea sa auda de vreo convertire in leul nostru amarit!
* Turbulentele recente din organizatia PNL Focsani au la baza un principiu mai nou stabilit in PNL Vrancea si respectat cu strictete: cine nu se pleaca in fata lui Oprisan inseamna ca e impotriva PNL-ului! In ritmul asta, doar istoria va mai consemna ceva de partidul Bratienilor. Stim ca politica e arta compromisului dar pe meleagurile mioritice e mai degraba mocirla compromisului.
* Iar s-a bagat tare cu demagogii de toate culorile in Consiliul Local Focsani pe tema situatiei dezastruoase a ENET-ului. Am vazut ca cei aflati la butoanele ENET dau vina pe Basescu si guvernul Boc. Ar fi de inteles. Dar cei care conduc Vrancea, Focsaniul si regiile de utilitati publice de 20 de ani? Alde FSN-FDSN-PDSR-PSD, Oprisan, Latcan, Bacinschi, Vasilescu, Popescu ...
* Despre partiduletul generalului Oprea, amic de-al lui Oprisan, nu se aude mai nimic in Vrancea. Se stie ca e condus de un om de-al lui Tata Mustea si e populat cu oameni de-ai lui Oprisan. Firesc, nu-i asa? Ca doar nu era sa-si arate muschii (care muschi?) vreun portocaliu de pe malul Milcovului si sa-l sfideze pe "presedintele" Vrancei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu