miercuri, 1 decembrie 2010

Adunate

* Ponta si Crin se cearta, se impaca, se injura, se pupa, se acuza, se imbratiseaza, se delimiteaza unul de celalalt, actioneaza impreuna si tot asa. In ritmul asta, ajungem in anul electoral 2012 iar alegatorii bulversati vor pune stampila in consecinta. Aia, putini, care se vor mai prezenta la vot. Iar rezultatele votarii vor fi si mai bulversante.
* Cel putin pentru moment cred ca ancheta de la ELECTRICA se va dezumfla, usor, fara bombe. Doar fisiieli. Poate cu vreun tap ispasitor si un acar Paun asa, de ochii lumii. Nici PDL si nici PSD nu-si doresc sa afle lumea ce matrapazlicuri s-au petrecut acolo, macar in ultimii 20 de ani. Ce-ar iesi, oare, la iveala, daca ar fi luati cu adevarat la intrebari fostii directori si sefuleti, precum Mosescu, Coarca, Danila, Caliman s.a.?
* Presedintelui inca interimar al PDL Vrancea ii place sa faca declaratii trasnite. Cu intentie sau asa ii ies? Dupa ce a recunoscut ca legea pensiilor s-a votat incorect, ca alte mii de legi in ultimii 20 de ani, Trasculescu a spus ca dosarele procurorilor anticoruptie sunt intocmite... de ochii lumii. Adica in mod neserios si fara fundament!? Cu referire directa la dosarul sefului Directiei Silvice Focsani, proaspat inregimentat ca activist portocaliu de baza. Cica e bun ca are si un trecut apropiat liberal si a fost promovat de Kanty Popescu.
* Pentru a doua oara, primarul Didi si ai sai pesedisti au retras de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Focsani proiectul privind donarea a peste 60% din actiunile CUP catre Consiliul Judetean. Desi au majoritatea necesara impreuna cu alesii PNL, se pare ca frica de posibile consecinte juridice si plimbari prin instante i-a invins pe "curajosii" lui Marean. Si uite-asa au cistigat pedelistii la capitolul imagine in fata adversarilor lor politici. Dar, de bucurie (sau o fi din alte motive ascunse?), pedelistii vrinceni n-au reactionat in niciun fel. Desi li se intimpla foarte rar sa cistige vreo lupta politica sau de imagine cu PSD sau cu PNL, liderii PDL Vrancea s-au dus la culcare dupa sedinta de Consiliu Local. N-au avut niciun fel de reactie. Alo, sunteti politicieni sau nu mai sunteti? Or fi fost vreodata?
* Zvonurile din mediile politice, militare si jurnalistice dau doi generali care au condus si Garnizoana Focsani printre candidatii la cea mai inalta functie din Armata Romana - seful Statului Major General. Este vorba de Stefan Oprea si de Dan Ghica Radu.
* Vineri la prinz, in cea de-a doua zi a marii sarbatori a evreilor - HANUKA - Comunitatea Evreilor din Focsani asteapta invitati de seama. Printre acestia se numara ambasadorul statului Israel la Bucuresti si deputatul Aurel Vainer (decanul de virsta al parlamentarilor romani), presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu