duminică, 13 octombrie 2013

Pe scurt

* Activiştii PSD adună semnături prin instituţiile publice din judeţ (la fel se întâmplă şi în alte judeţe) cu scopul de a scoate PNL de la guvernare. Oamenii trebuie să se exprime dacă vor ca PSD să rămână singur la guvernare. Astfel, cu sute de mii de semnături din toată ţara, PSD va lua decizia despre care se vorbeşte de ceva timp. Chipurile, cu sprijin popular masiv.
* Umblă zvonuri despre o nouă negociere prin politica mioritică. Dacă va mai avea loc concursul pentru fotoliul de preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate şi dacă Mihai Copaci va pierde, atunci acesta ar avea o rezervă. Actualul şef al CJAS Vrancea ar viza postul de şef al Oficiului Registrului Comerţului. 
* Şi mai este o negociere care, teoretic, nu ar trebui să aibă legătură cu politicul. Lanţul de hipermarketuri BILLA şi-ar putea deschide în curând primul spaţiu în Vrancea, în locul fostului magazin Romarta din centrul Focşaniului. Se pare că şi ''şeful judeţului'' şi-ar fi dat acordul, în ciuda supărării prietenei Zanfir, concurent şi posibil vecin cu BILLA.
* Ce mai fac alde Neaţă-Lică-Secară&comp? Adică lideri pe la ce a mai rămas din PDL în Vrancea. Se pregătesc să revină la putere, nu-i aşa? Mai ales că preşedintele Neaţă a spus că aşteaptă pedelişti doritori de funcţii publice, care să activeze în opoziţie şi, apoi, să ajungă şefi de instituţii publice. Asta-i politica noastră, monşer, ce mai! Şi, ca treaba să fie de viitor, baronii PSD pregătesc preluarea la Consiliile Judeţene şi Consiliile Locale a majorităţii instituţiilor publice. La o adică, pedeliştii se pregătesc să fie numiţi în funcţii publice de către Oprişan!!!!
* Observăm că multe măsuri luate de Guvernul Boc sunt continuate, promovate şi aplicate cu sârg de Guvernul USL. Asta în ciuda criticilor acerbe pe care le proferau liderii USL atunci când erau în opoziţie. Politică de politică, ce mai!
* Printre multe populisme şi demagogii exprimate de ministrul Sănătăţii pe la Focşani, acum vreo lună, s-a numărat şi ideea că USL nu mai politizează instituţiile medicale. Şi, ce să vezi? În locul pedelistului Moise, la conducerea Spitalului Judeţean din Focşani USL a numit un activist de bază la PSD, Costel Mîndrilă! Curată depolitizare, nene!
* Oare cine va prelua afacerea (profitabilă) de salubrizare din Focşani (şi nu numai)? Să fie firma fratelui Adrian (al lui Marean, desigur), care ar avea, deja, vreo 20 de maşini de gunoi? Aşa cum mai scriam, modelul SC Drumuri şi Poduri-Mavibeton se poate aplica fără probleme.
* Tot din ce-am mai scris: s-a pus batista pe ţambal în cazul petrecerii din Spitalul Militar. Ministerul Apărării Naţionale a dat undă verde organizării de paranghelii în unităţile militare! Doi paşi la stânga-ncetişor şi alţi doi paşi la dreapta lor, măi, măi!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu