miercuri, 28 noiembrie 2012

De campanie

* Se lucrează la greu prin Focşani, se sparg străzi şi trotuare de câte 2-3 ori în acelaşi loc, mizerie şi nervi, se blochează mai multe zone în acelaşi timp, se sparge asfaltul turnat în ultimele 12 luni ş.a.m.d. Cică se modernizează reţelele de canalizare iar plata se va face anul viitor. Cei care se mai pricep susţin că noile ţevi şi tuburi băgate în pământ nu sunt şi racordate la canalizarea oraşului. În fine, important este că li se arată alegătorilor că se munceşte mult pentru ca Focşaniul să devină oraş european. Nu contează cum se cheltuiesc banii publici, cât şi cum se distribuie comisioanele (Vega ştie cel mai bine), interesul este să se mai păcălească nişte fraieri până pe 9 decembrie. Viitorul sună bine!?
* Hoţul strigă hoţii iar demagogia lui Oprişan cu sloganul ''campanie electorală curată'' nu mai miră pe nimeni. Şi-a pus slujbaşii să interzică afişajul electoral pe proprietăţile private (doar trăim în democraţie, nu-i aşa?) şi, apoi, zilierii noctambuli au împânzit oraşul cu afişe roşii, pe proprietăţile oamenilor, fără să le ceară acordul acestora. Curat democratic, legal şi moral, ce mai! Nu mai are rost să vă spun ce se întâmplă în oraşele mici şi în mediul rural... e rupere. Mulţumim din inimă partidului! Mulţumim conducătorilor că ne mint şi îşi bat joc de noi! Da'... merităm, nu? Cât despre obligarea taximetriştilor să plimbe afişele roşii pe durata campaniei electorale, ce mai, e clasică!
* Crin ne demonstrează zi de zi că este obsedat de putere mai ceva decât Băsescu. Toţi din PNL trebuie să-i urmeze gândurile, atitudinea, vorbele, mişcările şi obsesiile. Mai nou, a intrat în colimator şi Tăriceanu pe care îl marginalizează în partid şi-l ameninţă cu excluderea! Cine nu gândeşte precum Iliescu, Năstase, Dragnea, Ponta&Crin nu are ce căuta în PNL! Rău a ajuns partidul Brătienilor, total sub bocancul roşu şi subjugat ambiţiilor personale ale lui Crin.
* Au apărut şi afişe electorale cu Alin Trăşculescu. Fără sigla şi însemnele ARD, dar cu un slogan apropiat, cel cu inima. Plus că sunt lipite lângă afişele candidaţilor ARD. Şi, chipurile, nu sunt implicaţi membri PDL în campania lui Trăşculescu. Ei, aş! Şi marmota...
* PSD acţionează acum ca în perioada electorală 2000-2001. Ce surpriză... Acaparează primari independenţi şi PDL pe bandă rulantă, prin orice mijloace, ca să-şi arate muşchii şi să-şi demonstreze forţa în faţa fraierilor. Că botanişti se găsesc pe toate drumurile.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu