joi, 15 noiembrie 2012

Scurte

* Alin Trăşculescu a căzut în plasa DNA precum un peşte mic în nada unui pescar profesionist. Cică trebuia dat un exemplu rechinilor din politică, aşa, ca de început de campanie electorală. Aşteptăm ca justiţia să-şi facă datoria, să dea sentinţe conform legii şi să nu tergiverseze ancheta şi judecata ani întregi, precum se întâmplă cu alte dosare penale pentru fapte de corupţie, cu prejudicii de milioane de euro aduse statului român. Exemplul nostru mioritic: dosarul în care Oprişan este inculpat pentru fapte de corupţie, trimis în instanţă în luna iunie 2006.
* De la început circulă zvonuri că şi Oprişan ar fi picat pe tehnică în cazul Trăşculescu. Mai precis, cei doi ''Alini'' ar fi vorbit la telefon despre rezolvarea fondurilor pentru celebra firmă sugătoare de muuuuuuuuuulţi bani publici Vega '93 Galaţi. Iar procurorii i-ar fi înregistrat. Plus că eventuala salvare din Parlament a lui Trăşculescu ar putea veni pe filiera PSD, la pachet cu trecerea deputatului (încă) PDL (încă) în barca PSD.
* Deranj la PSD că a fost numit Gabriel Postolache în funcţia de preşedinte interimar al PDL Vrancea. Nea Vasile Blaga l-a desemnat în acest post doar pentru a nu adânci criza din organizaţia PDL Vrancea, nu că l-ar avea la inimă pe Postolache. Nu prea-i convin atitudinile şi discursurile clare şi radicale anti-PSD/ Oprişan ale primarului din Ţifeşti. Blaga ar vrea ca preşedinte al PDL Vrancea să fie unul amic cu Oprişan şi care să nu strice relaţia Blaga-Oprişan, cimentată acum ceva ani cu lucrări pe o grămadă de fonduri publice.
* S-a ieftinit electoral gigacaloria în Focşani deşi primarul Didi şi ai săi urlau anul trecut ca din gură de şarpe că Primăria Focşani nu poate acoperi o subvenţie mare la agentul termic şi cereau un preţ la gigacalorie de 400 de lei. Acum, cică bugetul local poate susţine o subvenţie de circa 150 de miliarde de lei vechi şi au scăzut tariful gigacaloriei la 240 de lei. Decizia PSD+PNL nu are nicio legătură cu economia de piaţă, cu legislaţia europeană, cu normele nescrise de bun simţ, moralitate, etică etc. Doar campanie electorală dâmboviţeană. Ce va fi după 9 decembrie... nu mai contează pentru politicieni!
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu