marți, 4 decembrie 2012

Restanţe electorale

* Se trage tare pe ultima sută de metri, din toate poziţiile, în această campanie electorală. Primarii şi activiştii roşii au obligaţia ca, prin orice mijloace, să scoată cel puţin 70% pentru USL. Cică, astfel, Oprişan s-ar duce cu jalba-n proţap la Bucureşti ca să ceară un post de ministru pentru el însuşi în viitorul guvern. De Interne? Al Dezvoltării? Mare e grădina Ta, Doamne!!!!
* Răspândacii susţin că ginerele socrului său, pe nume Laur de Roşca, s-ar fi lăudat că iese deputat pe 9 decembrie doar pentru că respiră!!! Noroc cu Oprişan şi cu DNA, că, altfel, putea să respire mult şi bine Laur! Nici la milioanele de euro de la Administraţia Fondului pentru Mediu n-ar fi ajuns!
* Săpunaru, alt penelist degrabă iubitor de funduri şi bocanci roşii, se jură că asfaltul turnat cu mare zor şi fast în colegiul său nu are treabă cu voturile pe care le cerşeşte pentru data de 9 decembrie. Măcăne tare de tot! De atâta grabă, asfaltatorul a ''uitat'' să toarne câte 10 cm de asfalt pe ambele părţi ale drumului, îngustând şi mai mult drumul. Plus că stratul foarte subţire turnat în această toamnă electorală a început, deja, să se strice în unele zone. Profesionist, corect, legal, moral, ce mai! Doar e pe banii noştri!
* După modelul Vanghelie, candidaţii roşii apar zâmbăreţi pe toate gardurile şi maşinile de transport dând mâna cu cel care îi garantează în Vrancea: Marian-Renato-Alin. La aşa garanţii, aşa indivizi! Secu ştie cel mai bine!
* Iar am citit degeaba Constituţia din 2003 a lui Iliescu, Năstase, Hrebenciuc, Ponta&comp (votată heirupist în octombrie 2003, după cum se ştie) şi reglementările electorale din 2008, stabilite de PSD şi PNL, pe care trebuie să le respectăm şi acum! Cei care le-au făcut şi ni le-au băgat pe gât trâmbiţează peste tot că nu mai sunt bune!? N-am găsit pasajele în care s-ar preciza că, odată cu alegerea parlamentarilor, românii aleg şi pe icsulescu în funcţia de prim ministru. Plus că nu se scrie nimic despre suspendarea preşedintelui statului în cazul în care un partid nu obţine nominalizarea premierului după cum vrea muşchii unora. Dar cât mai valorează legile în ţara asta? Dura lex, sed lex! Prostii şi manipulări!
* Că tot veni vorba de funcţia de prim ministru. Ţinând cont de interesele României şi ale românilor, de situaţia economico-socială din ţară şi de la nivel internaţional, de avertizările specialiştilor, am întocmit, din scurt, două liste de nume:
- Victor Ponta, Ion Iliescu, Liviu Dragnea, Adriean Videanu, Crin Antonescu, Vasile Blaga, Adrian Năstase, Călin Tăriceanu, Relu Fenechiu, Viorel Hrebenciuc, Mircea Geoană, Radu Mazăre;
- Mugur Isărescu, Mihai Tănăsescu, Ion Ţiriac, Mariana Gheorghe, George Maior, Patriarhul Daniel.
Cine ar fi de preferat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu