miercuri, 28 martie 2012

Restante

* Se apropie data alegerilor locale, se intetesc miscarile pe piata politica. Unii isi anunta, deja, intentia de a candida la primarii din partea unui partid. Sa le fie de bine! Pina in ultimul minut al termenului limita de depunere a dosarelor de candidati se pot produce multe "surprize" si schimbari. Asa ca e liber la negocieri, promisiuni, sedinte in teritoriu, cadouri si chiar amenintari din toate partile.
* Anuntata plecare a viceprimarului de Marasesti Chitic de la PDL la USL nu este o surpriza pentru cei care stiu cum (nu) este condusa organizatia PDL Vrancea de catre Alin Trasculescu. Si ar putea urma alte asemenea dezertari din tabara portocalie din aceleasi considerente.
* Si in sens invers ar putea urma miscari. Adica dinspre PSD si PNL spre PDL sau UNPR. Sau chiar spre PP-DD sau PRM-PNGCD.
* Agitatie mare printre politistii cu functii din IPJ Vrancea. Totusi, cunoscatorii sustin ca nu se vor petrece schimbari majore, poate doar vreun cap mai mic sa cada la ceas de seara. Pentru ca sefii iubitori de trandafiri rosii de prin Politia Vrancea stiu ca sunt protejati de Marean. In rest, gargara politica de doi lei.
* S-a bagat si PNL Vrancea in jocul PDL-PSD de-a schimbatul prin politie. In binecunoscuta traditie bastinasa de a arunca pe piata cu demagogii si populisme, Sapunaru se arata indignat ca, chipurile, puterea portocalie ar fi in stare sa faca schimbari majore in structurile de conducere ale IPJ Vrancea. A uitat repede de cazurile Doaga si Avasiloaie de la inceputul anului 2008, in plina glorie a guvernarii Tariceanu. Bine, ei sunt fani PSD, dar tot Sapunaru i-a pus sefi.
* Oprisan nu s-a putut abtine si a tras un damf electoral desantat cu ocazia inmormintarii lui Mircea Diaconu. Pacat, nea Mircea nu merita sa fie exploatat chiar si dupa ce a inchis ochii.
* Pentru ca tot scriam la inceput de migrari politice odata cu apropierea alegerilor locale. Politicienii tot insista pe faptul ca trebuie stopat, intr-un fel, traseismul politic. Numai ca vor asta doar atunci cind le sunt afectate propriile partide si interese. In schimb, daca "moare capra vecinului", atunci "ai lor sunt mai rai decit ai nostri". Sau invers, depinde in ce parte a interesului te afli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu