joi, 15 martie 2012

De peste tot

* A venit primavara dupa o iarna adevarata si Focsaniul arata jalnic. S-au inmultit celebrele gropi iar Piata Unirii ... pacat de atitia bani ingropati.
* Cica primarii din judet ii trimit limbi epistolare, pardon, scrisori de multumire lui Oprisan ca i-a deszapezit???!!! Mai puneti niste lamiie, baieti! Si, apoi, semnati situatiile de lucrari asa cum va sunt trimise, indiferent de realitatile din teren!
* Mi-am adus aminte de modul in care s-a derulat "concursul" pentru postul de manager al Spitalului din Adjud de acum vreo 2 ani. A venit coana Raluca de la CJ si a scos de pe lista conditiilor de participare la concurs punctul care nu-i permitea doctorului PSD Bercea sa se inscrie la examen: nu participa la examen cei care sunt cercetati penal, asa cum este dr. Bercea. Care a si iesit pe primul loc, fiind singurul aspirant.
* Monitorul lui Marean ne anunta ca o firma la care subprefectul Mircea este actionar ar produce multe chestii de diverse feluri. Mai pe romaneste zis - ace, brice si carice. Ce surpriza! Se numara si portofele printre astea?
* Mandatele lui Ioan Rosca la sefia Agentiei Nationale de Stiri - AGERPRES - se cam incheie. Legale si interimare. Plus ca are si virsta de pensionare. Si mai are si numeroase reclamatii pentru abuzuri. Pedelistii stau in dubiu si nu stiu daca si cum sa-l inlocuiasca pe omul lui Iliescu din fruntea AGERPRES. Postul respectiv a ramas de atitia ani sub patronajul PSD, indiferent de cine se afla la guvernare. Si sub patronajul PSD se afla si in teritoriu, Vrancea fiind un exemplu clasic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu