joi, 8 martie 2012

Pe scurt

* Ce se mai ofuscheaza primarii si presedintele Consiliului Judetean cind se fac publice rapoartele anuale ale Camerei de Conturi! Ca nu e adevarat ce se scrie in urma controalelor, ca nu sunt nereguli, ca nu s-au adus prejudicii bugetelor publice si altele asemenea. Vorba ceea - nici usturoi n-au mincat, nici gura nu le miroase.
* Diversi sefi rosii de prin Politia Vrancea miorlaie pe la colturi ca li s-ar pregati debarcarea din functiile detinute. Chiar ei, atit de competenti si de neaserviti politic! Gheorghe, Popescu, Norocea, Avasiloaie, Harap ... Ce-am mai ris!
* Cica minerii din Valea Jiului "vor" (singuri, nemanipulati de nimeni, desigur!) sa mearga la Bucuresti si sa-si ceara "drepturile". Ca in 1999? Cum vor actiona serviciile si structurile MAI? Ca in 1999? Se pregateste partidul rosu sa ajunga la putere pe spinarea ortacilor, ca in 1999?
* Basescu si pedelistii lui arunca in popor cu tot felul de promisiuni de sezon electoral. Citi le vor "prinde"?
* Se pregatesc felurite "Miscari Populare" prin judete. N-o sa mai stie electoratul ce-o sa voteze peste 3 luni cu atitea bulversari politice.
* Jurnalistul Alex Dima - Romania, te iubesc! - a spus ca i s-ar fi oferit mita de la taietori de paduri din Vrancea cam pina la 100.000 de euro. Nu cred ca minte. La cit s-a taiat ... Conu Alecu-ITRSV stie cel mai bine. Iar ai nostri Marian,Nini, Alin plus "fratii" udemeristi au tinut/ tin situatia sub "control".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu