sâmbătă, 3 decembrie 2011

De weekend

* La sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei, Oprisan si-a satisfacut (inca) o obsesie copilareasca: militarii i-au prezentat si lui onorul. Chiar daca ceremonialul militar in astfel de situatii este unul clar - doar oficialii statului si ai armatei primesc onorul - Oprisan a tinut mortis sa se impauneze in fata militarilor si a vrincenilor prezenti la manifestarea de 1 Decembrie. Cica s-ar fi milogit de prietenul sau Gabi Oprea sa le permita militarilor vrinceni sa-l lase si pe el alaturi de prefectul judetului atunci cind se trece in revista garda de onoare. Iar "seful mafiei personale a lui Adrian Nastase", de citiva ani fan Basescu, i-ar fi aprobat minutele de joaca Marianului nostru. Ce sa-i faci, paranoia te mai trimite si in mintea copiilor!
* Noii penelisti au organizat operatiunea "fasole si cirnati" de 1 Decembrie. S-a vazut ca organizatorii nu sunt pregatiti pentru asemenea actiuni electorale. Oricum, pot invata. Cei care au mincat s-au aratat multumiti. Inclusiv celebrului unchi Danut Gherardi al si mai celebrului sau nepot i-a placut meniul de sarbatoare.
* Pedelistii isi arat muschii prin judet pe spinarea investitiilor realizate din fonduri guvernamentale. Dar numai cind lipseste Oprisan. Ca, altfel, le ia el caimacul.
* Nastase asteapta in citeva zile sentinta de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. S-ar putea sa fie o condamnare cu suspendare. Ori chiar una cu executare. Sau, de ce nu, o achitare. Oricum, PSD va iesi iar zdruncinat din aceasta situatie. Iar Bombo nu va fi singurul exemplu, vor urma si alti pesedisti, 2012 anuntindu-se bogat la acest capitol. De exemplu, daca Base se trezeste gresit intr-o dimineata, nici Blaga, nici Oprea, nici secu nu-l mai salveaza pe Marean al nostru!
* Niste tineri penelisti vorbeau, nu de mult, de "drumul spagii" din zona Clujului. Nu inteleg de ce a fost nevoie sa bata atita drum si sa caute atit de departe miezul sportului nostru national de secole - spaga. Se gasesc atit de multe cai ale spagii pe malul Milcovului...
* Pe linga faptul ca au fost trimisi in PNL, proaspetii ingalbeniti Laurentiu Tigaeru Rosca si Dragos Horhocea nu par a prinde prea mult cheag politic. Ei par, mai degraba, niste meteoriti care amusineaza politica mioritica iar dupa alegerile din 2012 vor lua alte rute. Nu sunt sigur ca-i vom vedea prea mult timp prin politica. Dar, cine stie, incurcate sunt caile politichiei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu