joi, 28 iulie 2011

De-ale noastre

* Situatie confuza in Consiliul Local Tulnici din cauza invalidarii/ validarii unor mandate de consilieri. Situatie la care contribuie din plin toata lumea politica, fara exceptie: PSD, PDL, Prefectura. Cistigator este, ca de obicei, Oprisan. Cu ajutorul judecatorului Duta, sotia padurarului trandafiriu Gica, cu ajutorul viciilor de procedura, cu ajutorul functionarilor din Primaria Tulnici si al celor din Consiliul Judetean, cu ajutorul PDL si al Institutiei Prefectului. Astia din urma atita o balmajesc si se ascund dupa copac (voit sau/ si cu buna stiinta) pina cind situatia provizorie confuza va ramine definitiva, in spiritul si interesul lui Marean&Bizna. Poate se va mai negocia ceva, pe niste sume, daca nu cumva s-a intimplat deja. Iar acum se mai fac doar jocuri de glezna, la deruta fraierilor si a victimelor colaterale. Unde-s aia care se dau luptaciosi de prin ograda portocalie?
* Si in cazul Obstii de Mosneni Tulnici se produc cam aceleasi masinatiuni. Interesele sunt foarte mari iar primarul Bizna forteaza nota impreuna cu oamenii sai si cu ajutorul neprecupetit al unuia Nicoara de la Ocolul Privat, obisnuit cu manevrarea dupa bunul plac a banilor si padurilor altora. Au sprijin, exact ca in recent incheiata campanie electorala, si din partea conului Alecu-ITRSV. Nu ne-ar mira ca si justitia sa se implice in aceeasi directie rosie.
* Marean a demonstrat ca tine la oamenii sai de baza si prin angajarea la Consiliul Judetean a unui comisar de la Garda Financiara care picase examenul. Si pe care il promovase in urma cu 2 ani in conducerea Directiei de Finante Publice. Acum tinarul Misaila asteapta vremuri mai bune ca sa-l promoveze iar seful pe undeva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu