luni, 2 mai 2011

Pe scurt

* Aflam ca deputatul liberal Sapunaru isi exprima speranta ca Oprisan sa fie de acord ca el sa candideze pentru fotoliul de primar al Focsaniului!!??! Oare vreunul din fondatorii si promotorii liberalismului din Vrancea - ex. familia Saveanu - o fi cerut vreodata voie de la conservatori, comunisti, socialisti sau taranisti sa candideze pentru demnitati publice? Sau vreun Bratianu?

* Adolescentii de bani gata demonstreaza in fiecare zi, in orice imprejurare, ca n-au minte, n-au bun simt, n-au educatie dar au... bani. Si, in consecinta, multa nesimtire. Cu voie de la parinti. Cum e si progenitura unora de prin justitie, judecator si avocat, cu nume de topor-isca, care a amenintat un profesor de la liceul unde este inscrisa ca va da socoteala pentru ca a cam ... deranjat-o!!! Tineret, mindria tarii!

* Lupta indirjita pentru Primaria Tulnici. Rezultatul alegerilor partiale din 22 mai va avea o semnificatie aparte, mai ales pentru PSD. Daca nu cistiga postul de primar, PSD va pierde influenta (nu numai in zona de munte) si o bogata resursa financiara. Asa se explica si manevrele si confruntarile subterane.

* Un aprig consumator din averea socrului, pe nume Tigaeru-Rosca, s-a hotarit sa intre in PSD prin intermediul PNL. Spre linistea celui cu banii? Multa sanatate din partea cunoscutilor, ca e mai buna decit toate!

* Ministrul, temator si cam discret, Traian Igas vine cu un control amanuntit la IPJ Vrancea. Vor veni si inlocuirile celor iubitori de trandafiri rosii, cu functii importante, gen Ionel Popescu, Gicu Avasiloaie, Victor Norocea, Marian Harap, Viorel Gheorghe s.a.?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu