vineri, 4 martie 2011

Pe scurt

* Telenovela Bostan de la Inspectoratul Scolar capata tot mai mult accente hilare. Pentru ca trebuie sa o dam pe comedie. Altfel, situatia e jalnica, de plins. Iar pe scena mioritica s-a resuscitat si piesa DSV, cu Ionel Duta in rol principal. Punem pariu ca nea Ionel isi ia niste bani si iese rapid la pensie? De bunavoie si silit de imprejurari. Abia s-au decernat premiile Oscar...
* Tinara speranta a comunistilor kominternisti ai anilor '50 si-a sarbatorit viguros implinirea a 81 de ani. Sa fie sanatos! Nu inteleg, insa, de ce s-au inghesuit atit de multi ziaristi, comentatori, analisti sa suga, pentru a n-a oara, din seva invataturilor tatucului Ilici despre democratie, libertati, valori, bun simt etc. Unde esti tu, Tepes, Doamne? Sau macar Coposu, Maniu, Bratianu, Ratiu...
* Cica duminica Sapunaru si Celmare vor semna un document. Nu e cel pe care l-ar fi vrut Sapunaru, adica adeziunea lui Celmare la PNL, ci protocolul dintre presedintii filialelor judetene ale PNL si PC. Asta-i viata! Oare Oprisan va fi invitat de onoare?
* Celebrul sindicalist iute la minie si prea slobod la gura - Vasile Marica - a facut ciocul mic de vreo doua saptamini, dupa ce se aruncase in viltoarea scandalului coruptiei din vami cu pretentii de lebada neprihanita. Sefii sai de la secu i-or fi transmis vreun mesaj direct sau prin intermediul unchiului?
* Magnatul Dinu Patriciu a inceput o campanie de sustinere a codului muncii in varianta aprobata de Cabinetul Boc prin intermediul trustului sau de presa. Prietenii sai de la PNL si PSD nu mai inteleg nimic. Chiar sa-i loveasca asa, sub centura, conu Costache?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu