marți, 22 martie 2011

Despre nevinovati, incoruptibili...

* Adrian Severin miorlaie ca e incoruptibil si ca s-a format o conspiratie europeana impotriva sa si a Romaniei. La fel de incoruptibil il stiu pe Severin si cei care s-au ocupat de privatizarea fostei fabrici CONFECTIA din Focsani. Cred ca tot Basescu e vinovat de toate astea!
* De aproape 2 ani lucrarile la Piata Unirii din Focsani au termene limita de finalizare. Dar nu se mai termina! Sigur, autointitulatul presedinte al vrincenilor - Oprisan - nu are nicio vina. Si nici primarul Didi. Campania electorala e abia la anu'.
* Cum nicio treaba cu imparteala si taierea fara numar a padurilor din judet nu au unii precum conu Alecu Lefter sau mosulica Gica Duta. Ei chiar iubesc atit de mult padurea incit ar vrea sa ia la ei acasa toti copacii, sa nu mai incapa pe mina si sub toporul unor neaveniti nicio ramurea.
* Alti incoruptibili sunt liderii de sindicate. Averile - la vedere si ascunse - pe care le-au acumulat in nenumarate zile si nopti de negocieri cu guvernantii si patronatele sunt doar pentru supravietuire, nimic mai mult. Se trezesc unii invidiosi sa-i acuze de coruptie, auzi! Iar acum incep sa se mai dea si in git unii pe altii pe la organe! Turnati, baieti, turnati, ca tot ramineti cu ceva!
* Ce se mai mira unii de excesele extremiste! De ce nu-i intreaba pe emanatii loviturii de stat din decembrie 1989 - tatuca Ilici, Roman, Magureanu s.a. - de evenimentele din martie 1990? Sau, macar, despre cum au luat fiinta UDMR si PRM, de exemplu? Sigur, cei enumerati sunt nevinovati, la ce v-ati gindit?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu