luni, 7 martie 2011

De luni

* Focsaniul arata ca dupa bombardament la acest sfirsit de iarna. Cred ca este cea mai urita imagine, dezolanta chiar, pe care o ofera orasul nostru la inceput de primavara. Strazi macinate, mizerie, delasare din partea autoritatilor, Piata Unirii jalnica s.a.m.d.
* Se fac tot felul de calcule pentru Primaria Focsani in perspectiva anului electoral 2012, in absenta atotstapinitorului Marean. Cica a fost plecat prin strainataturi iar raspindacii ne intoxica zi de zi cu rautacisme la adresa baronului. Sa te tii cind o reveni pe plaiurile mioritice!
* Guvernul arunca in noi cu cresterea economica. E sublima, intr-adevar! Totusi, ar trebui ca fiecare roman sa-si cumpere lupe pina pe 1 aprilie.
* Tot astept de vreo luna sa ne prezinte cineva activitatea politica a celebrului Bercea Mondial. Ca eu am citit in Saptaminalul de Olt, de exemplu din data de 29 octombrie 2009, ca "domnul" Bercea Mondial era instalat cu mare drag si incredere in functia de vicepredinte al PSD Olt. Iar senatorul Ion Toma, pe atunci presedintele PSD Olt, liderul senatorilor PSD si prieten bun cu Mircea Geoana, il prezenta pe Bercea drept cel mai mare cistig pentru organizatia rosie. Intre timp, senatorul Toma si-a pierdut functiile din PSD din cauza de prea multa iubire pentru Geoana. Si nici Bercea nu se simte mai bine.
* O alta descoperire epocala in mass-media ultimelor zile: ca sa tii Postul Pastelui te costa mai mult decit daca ai minca normal. Pai, asa era si anul trecut, si acum doi ani, si acum 5 ani, si acum 10 ani etc. Asta-i din categoria "iarna nu-i ca vara" sau "toate produsele si serviciile se scumpesc pe timpul iernii".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu